top of page

PLATFORMA STRIPE DOSTUPNA I U HRVATSKOJ

Brzo i lako primanje i procesuiranje uplata od kreditnih i debitnih kartica

Stripe payment platforma napokon je stigla i u Hrvatsku. Nakon što je osvojila svijet svojim inovativnim pristupom procesuiranju online plaćanja, sada će je moći koristiti i svi vlasnici e-commerce trgovina, webshopova i onih koji posluju sa strancima. Iako postoje više od desetljeća, tijekom kojeg su omogućili milijunima vlasnika različitih poslovanja da primaju i procesiraju uplate od kreditnih i debitnih kartica, Stripe tek sada ulazi na naše prostore.


Jedna od njihovih brojnih opcija je i dostupnost otvaranja računa i drugim državama, pa tako pomoću Stripea ne morate nužno otvarati tvrtku u Velikoj Britaniji i Americi, već koristiti njihove pogodnosti.

- Prihvatite plaćanja i premještajte novac globalno uz Stripe moćne API-je i softverska rješenja osmišljena da vam pomognu da ostvarite više prihoda. Stripe Identity omogućuje vam programsko potvrđivanje identiteta globalnih korisnika kako biste spriječili napade prevaranta, i privukli legitimne kupce - poručuju iz Stripea i dodaju - Stripe Checkout je unaprijed izgrađena, hostirana stranica za plaćanje optimizirana za konverziju. Bilo da nudite jednokratne kupnje ili pretplate, koristite Checkout za jednostavno i sigurno prihvaćanje plaćanja na mreži. Koristite veze za plaćanje za online prodaju bez web stranice. Izradite cijelu stranicu za plaćanje u samo nekoliko klikova i podijelite vezu sa svojim klijentima, jer nije vam potreban kôd.


Više o brojnim Stripe mogućnostima za vaš biznis provjerite na >> stripe.com/en-hr, a ovdje dashboard.stripe.com/register se registrirajte i kreirajte svoj account.

bottom of page