top of page

PLACE2GO - OBAVEZAN ZA SVE LJUBITELJE PUTOVANJA

Jubilarni 10.međunarodni sajam održat će se u Areni Zagreb

Sajam turizma Place2Go, kojem je ovogodišnja zemlja partner Alžir, u Zagrebu će deseti put okupiti mnoge turističke djelatnike koji nude usluge, ali i privući posjetitelje koji ih traže, javlja Turistička zajednica grada Zagreba.


Deseti, jubilarni međunarodni sajam turizma Place2Go održat će se od 24. do 26. ožujka u Areni Zagreb i okupiti velik broj turističkih djelatnika iz zemlje i inozemstva. Ove će godine na sajmu sudjelovati više od 250 izlagača iz 21 zemlje.

Prvi je dan sajma Place2Go namijenjen struci i na tom će poslovnom susretu sudjelovati više od tisuću akreditiranih turističkih djelatnika i vlasnika tvrtki koji rade u sektoru turizma. Za njih su također pripremljena zanimljiva i korisna stručna predavanja.

Tijekom vikenda sajam je otvoren za posjetitelje, a očekuju ih susreti s poznatim putopiscima koji će im prenijeti svoja iskustva s brojnih putovanja. Organizatori su se također pobrinuli za nagradne igre s vrijednim nagradama te mnoga druga iznenađenja. Sve informacije potražite na >> place2go.org i vidimo se uskoro!

Comments


bottom of page