top of page

PJEVAČICA PONOSNA NA SVOJ CELULIT

Američka pjevačica Demi Lovato ponosno je pokazala svoj celulit

- Ovo je moj najveći strah. Fotografija mene u bikiniju, nedorađena. I pogodite što, to je celulit! Doista sam umorna od toga da se sramim svog tijela i dorađujem svoje fotke. Mrzim to. Želim da novo poglavlje u mom životu bude autentično i da me vidite takvu kakva doista jesam. Ovo sam ja i ovo je moje tijelo koje je prošlo puno toga. Predivno je ne se stresirati oko vježbanja i ne izbjegavati jesti pravu rođendansku tortu. Ne želim biti na nekoj ludoj dijeti. Ovo sam ja, PRAVA JA! I takva se volim. Nadam se da ću inspirirati nekoga danas, da također počne cijeniti svoje tijelo - napisala je američka pjevačica Demi Lovato.


- Hvala ti što si stvarna. Predivna si! Nikada nisam vidjela da je itko objavio fotografiju svoje guze i to neobrađenu. Zbog toga ti skidam kapu. Ovo je snažna poruka. Meni si ti uvijek lijepa - poručili su joj obožavatelji i lajkali njenu fotografiju čak 9,8 milijuna puta.

U moru poznatih žena koje photoshopiraju svoje fotografije u bikiniju, sve je više onih koje poput Demi sa svojim obožavateljima dijele stvarne trenutke bez uporabe filtera i skrivanja stvarnog izgleda lica i tijela. Je li to novi trend među celebritijima ili će postati stalna navika, otkrit ćemo vrlo skoro. celebrity news latest, celebrity news today, celebrity news and gossip, tabloidi, ekskluziva

Comments


bottom of page