1/1

PJEVAČICA PONOSNA NA SVOJ CELULIT

Američka pjevačica Demi Lovato ponosno je pokazala svoj celulit

- Ovo je moj najveći strah. Fotografija mene u bikiniju, nedorađena. I pogodite što, to je celulit! Doista sam umorna od toga da se sramim svog tijela i dorađujem svoje fotke. Mrzim to. Želim da novo poglavlje u mom životu bude autentično i da me vidite takvu kakva doista jesam. Ovo sam ja i ovo je moje tijelo koje je prošlo puno toga. Predivno je ne se stresirati oko vježbanja i ne izbjegavati jesti pravu rođendansku tortu. Ne želim biti na nekoj ludoj dijeti. Ovo sam ja, PRAVA JA! I takva se volim. Nadam se da ću inspirirati nekoga danas, da također počne cijeniti svoje tijelo - napisala je američka pjevačica Demi Lovato.


- Hvala ti što si stvarna. Predivna si! Nikada nisam vidjela da je itko objavio fotografiju svoje guze i to neobrađenu. Zbog toga ti skidam kapu. Ovo je snažna poruka. Meni si ti uvijek lijepa - poručili su joj obožavatelji i lajkali njenu fotografiju čak 9,8 milijuna puta.

U moru poznatih žena koje photoshopiraju svoje fotografije u bikiniju, sve je više onih koje poput Demi sa svojim obožavateljima dijele stvarne trenutke bez uporabe filtera i skrivanja stvarnog izgleda lica i tijela. Je li to novi trend među celebritijima ili će postati stalna navika, otkrit ćemo vrlo skoro. celebrity news latest, celebrity news today, celebrity news and gossip, tabloidi, ekskluziva

Primajte ekskluzivne novosti

Hvala na prijavi!

1/1