top of page

PHILIPS AIR PURIFIER PROČISTIT ĆE SAVRŠENO ZRAK U VAŠEM DOMU

Alergeni vrebaju u svakom kutu, a konačno ih se možemo riješiti

philips air purifier iskustva
foto Philips

Poboljšanje kvalitete zraka u zatvorenom prostoru može pomoći smanjenju alergena u vašem domu te može utjecati na zdravlje dišnih puteva i lakoću disanja kod male djece i beba. Philips pročiščivači zraka vrlo moćni u filtriranju štetnih čestica i alergena iz zraka, ponajviše grinja iz kućne prašine – jednog od najvećih pokretača problema kad su alergije u pitanju.


Izlet u prirodu? Respiratorni problem. Boravak na otvorenom? Muke s kihanjem. Druženje u parkovima? Problemi sa sinusima. Sezona alergija u punom je jeku, a nakon boravka vani i izlaganja brojnim alergenima iz okoliša, dom bi trebao biti asocijacija na sigurno, čisto i provjereno. Nažalost, tome nije tako, jer upravo smo u svoja četiri zida izloženi alergenima kroz cijelu godinu, bez obzira na sezonalnost alergena.

Poboljšanje kvalitete zraka u zatvorenom prostoru može pomoći smanjenju alergena u vašem domu te može utjecati na zdravlje dišnih puteva i lakoću disanja kod male djece i beba. Baš zato, istraživanje Njemačkog centra za alergije i okoliš (ZAUM) od posebne je važnosti. Laboratorijsko ispitivanje te ispitivanja u komorama, rezultirala su podatkom da su Philips pročišćivači zraka vrlo moćni u filtriranju štetnih čestica i alergena iz zraka. Ponajviše grinja iz kućne prašine – jednog od najvećih pokretača problema kad su alergije u pitanju.


Alergija na kućnu prašinu spada u alergije koje se najteže liječe. U stambenim prostorijama svakodnevno nastaje barem šest miligrama prašine po kvadratnom metru. Da bi čist i svjež zrak postao vaša svakodnevica, Philips Air Purifier pročišćivači, koji imaju savršeno osmišljen sustav filtriranja idealan su izbor za svaki dom, ali i poslovni prostor. Dok predfilter uklanja velike čestice poput ljudske kose ili dlaka kućnih ljubimaca, drugi filter s aktivnim ugljenom uklanja štetne plinove i neugodne mirise te filtrira finu prašinu i dim cigareta, a antibakterijska funkcija i funkcija uklanjanja plijesni, uklanja klice i plijesan. Filter NanoProtect HEPA certificirala je i Europska organizacija za istraživanje alergija, a uz sve to, Philips pročišćivači elegantni su i dizajnirani da se besprijekorno uklope u svaki interijer.


Comentarios


bottom of page