top of page

PEVEC DONIRAO 100.000 KUNA

Obitelj Čeko iz Zagreba nakon kupnje u Pevecu dobila 100.000 kuna

Obitelj Čeko iz Zagreba krenula je uređivati svoj dom, a onda ipak odlučila stati s renovacijom. Uskoro, dogodilo im se nešto što nisu mogli ni sanjati!


Nakon što su obavili kupnju u trgovini Pevec i odigrali nagradnu igru, njihovi snovi o uređenju su se počeli ostvarivati. Osvojili su naime velikih 100.000 kuna u nagradnoj igri „Budi jedan od Pevecovih 7“ u kojoj se sveukupno dijeli čak milijun kuna!


- Često kupujemo u Pevecu i znali smo za nagradnu igru, no uvijek vam se čini da samo drugi dobivaju nagrade. Kada su nas nazvali iz Peveca, mislili smo da se šale. Već dugo želimo urediti svoj dom i napravili smo sve planove, ali smo nekako produžili cijeli proces. Sada, ne samo da ćemo ga urediti, nego možda i sinu kupimo PlayStation o kojemu stalno govori - rekao je gospodin Čeko u emotivnoj zahvali Pevecovom timu. 


Na svečanoj dodijeli nagrade, obitelj Čeko posjetio je i Željko Pervan te im osobno uručio nagradu od 100.000 kuna na Pevecovoj poklon kartici. Osim obitelji Čeko, nagrade su dosad otišle u sretne ruke gospođe Renate iz Zagreba i gospodina Antuna iz Vukovara.

Pred nama su još četiri velika izvlačenja za Pevecovu poklon karticu od 100.000 kuna, a sljedeće izvlačenje je 15. studenog. Svakih deset dana, do 15. prosinca, i vi imate priliku osvojiti svoj dio milijuna. Kako biste se uključili u nagradnu igru “Budi jedan od Pevecovih 7”, postanite članom Pevecovog kluba vjernosti, kupujte iznad 200 kn i popunite prijavu na info pultu najbližeg prodajnog centra ili na www.pevec.hr

Comentários


bottom of page