top of page

PET LJETNIH MAKE UP TRIKOVA MAX FACTORA

Odlični savjeti za minimaliziranje sadržaja svake make up torbice

U najtoplijem dijelu godine minimalizirajte sadržaj svoje make up torbice. Dovoljno je da se u njoj nalazi tekući puder lagane teksture, kvalitetan korektor, rumenilo mineralizirajuće strukture, vodootporna maskara i ruž za usne - najčešći je savjet profesionalnih šminkerica želeći brojnim ženama pomoći da iskoriste prirodnu ljepotu i svježinu lica kojeg je barem malo 'dodirnulo' sunce. Jedna od takvih je i mlada vizažistica Meri Popović koja za dugo toplo ljeto otkriva pet make up trikova koji će vam pomoći da uvijek izgledate lijepo i svježe.

max factor puder
foto Nikola Zoko

1. Nevidljiva podloga! Zamislite jedan proizvod u kojem se nalazi vaša dnevna krema sa zaštitnim faktorom, obogaćena vitamin C, hijaluronskom kiselinom i kompleksom za proizvodnju kolagena i prekrasna boja koja ujednačava ten? Upravo ovu kombinaciju za početak ljeta Meri stavlja u beauty fokus, kao svojevrsno otkriće kojem je teško odoljeti. Max Factor Miracle Pure Skin Improving tekući puder ima odličnu moć prekrivanja tijekom ljeta omogućavajući koži da diše i djeluje prirodno. Kako ga nanijeti na kožu? Najbolje je malim točkicama rasporediti proizvod po licu i blendati ga četkicom dok se u potpunosti ne stopi s kožom.

2. Sakriveni podočnjaci su mnogim ženama imperativ tijekom šminkanja! Posebno ako su tamni! Patite li od ovog problema, Meri je pokazala jedan super make up trik! Kombinirajte crvenkasti ruž za usne i Max Factor korektor Radiant Lift lagane teksture. On u svom sastavu ima formule s reflektirajućim česticama, vitamin C i E, pa osmim što prekriva njeguje okoloočni dio lica. Kakva mu je poveznica s crvenkastim ružem za usne? Kako bi tamni podočnjaci postali nevidljivi prvo ih prekrijte tankim slojem ruža za usne, a onda krenite s nanošenjem korektora. Lice će dobiti svježinu a podočnjaci će u potpunosti nestati. Savjet više: ovaj korektor ima mekani spužvasti aplikator na vrhu- nemojte ga koristiti tijekom kombiniranja s ružem za usne jer će se obojati.

foto Nikola Zoko

3. Zdrav osmijeh pojačati će i kvalitetno rumenilo koje je ljeti potrebno nanijeti na tri mjesta na licu- iznad oka, na najistureniji dio jagodice i na sam vrh brade. Kako biste njegovali prirodan look, birajte rumenila s mineralnim sastavom koja daju prirodan izgled nakon nanošenja. Vizažistica Meri savjetuje rumenila s fino mljevenim raznobojnim pigmentima poput Facefinity blush rumenila iz ljetne kolekcije Max Factor.


4. - Prodoran pogled ljeti naglasite kvalitetnom maskarom koju nanesite u tri sloja - kaže Meri. Prvim slojem Max Factor False Lash Effect maskare 'počešljajte' trepavice, drugim im dajte oblik, a trećim naglasite samo vanjski dio trepavica kako biste dobile punoću. Ne zaboravite nanijeti maskaru i na trepavice donjeg kapka i to gustom četkicom sa kratkim čekinjama.

5. Moć ruža za usne je ključ savrsenog ljetnog make upa! S njime se možete poigrati na različite načine- ublažiti tamne podočnjake, koristiti ga kao rumenilo, ali i upravo njime naglasiti odjevnu kombinaciju koju nosite. Max Factor Colour Elixir ruž za usne sadrži vitamin E, a mekana tekstura lako se nanosi i traje čak do 24 sata.

foto Nikola Zoko

Comments


bottom of page