top of page

PENELOPE CRUZ SANJA KAKO ZABACUJE NOGU

Glumica Penelope Cruz prisjetila se svog nastupa u mjuziklu Devet i poručila kako o njemu sanja

Penelope Cruz podijelila je s obožavateljima fotografiju iz filma Devet, kada je glumila ljubavnicu Daniela Day-Lewisa. U tom je filmu davne 2009. godine glumila u poprilično 'škakljivim' scenama, plesala i pjevala obučena samo u gaćice i korzet, te pokazala sve svoje čari.


Sada se mjuzikla prisjetila i poručila kako ga sanja te o njemu mašta.


- Jako sexy poza. To je jedno od tvojih najboljih ostvarenja. Jedan od mojih najdražih mjuzikala. Tom Cruise sad sigurno žali što je pustio ovu ženu zbog jer mu je pretpostavljam scijentologija bila važnija. Moj Bože! Imaš predobre noge i još uvijek si sexy. Izgledaš kao lutka. Uvijek si najbolja - pišu joj brojni obožavatelji.

U privatnom životu, Penelope je u sretnom braku sa glumcem Javierom Bardemom, koji se trenutno sa GreenPeaceom bori za zaštitu Atlantskog oceana.

S njime ima i dvoje djece, sina Lea koji ima 8 godina i kćer Lunu kojoj je 5. Najzanimljivije kod ovog popularnog glumačkog para je to što su se dogovorili kako u javnosti nikada neće govoriti o svojoj vezi. Zbog toga su postali omiljena meta paparazza, koji ih prate u stopu kad god su zajedno.

Dio Penelopinog nastupa sa pjevanje pogledajte na YouTubeu - Nine/A Call From The Vatican


celebrity news latest, celebrity news today, celebrity news and gossip, tabloidi, ekskluziva

bottom of page