top of page

PASTA ZA ZUBE SA SODOM BIKARBONOM, RUŽMARINOM I METVICOM

Stigla je nova Signal Nature Long Active Nature Elements

Nova Signal Long Active Nature Elements pasta za zube obogaćena je sodom bikarbonom, ružmarinom i metvicom, pomažući tako temeljito očistiti zube i pružiti svjež dah. Njezina nježna formula sadrži prirodna ulja i cink, pomažući u zaštiti od bakterija, a rezultat je potpuna zaštita prirodnim sastojcima. Inspirirana prirodom, Signal pasta za zube sa sodom bikarbonom sadrži 92% prirodnih sastojaka te cink koji ima prirodni antibakterijski učinak, a koji pomaže u zaštiti od stvaranja plaka do 24 sata.


- To mi treba. Super. Probala odlična je. Signal je dobra zubna pasta. Imam upravo sada. Paste su vrh!! - komentari su zadovoljnih kupaca.

Misija Signala je pobijediti karijes, a dosad su prema evidentiranim brojkama utjecali na 80.673.121 života svojih potrošača. Barem 3 od 5 djece ima zubni karijes, a karijes je i najrasprostranjenija bolest na svijetu. Zubobolja je pak razlog broj 1 zbog kojeg djeca nažalost moraju izostati s nastave. Kako pomoći u borbi protiv karijesa? Najednostavniji način jest prati zube ujutro i uvečer pastom koja sadrži fluorid. Na taj način karijes se može smanjiti i do 50 %.


KAKO SIGNAL DJELUJE

Već više od 25 godina Signal ima društvenu misiju širenja dobrih navika pranja zubi. Aktivnosti brenda za oralno zdravlje uključuju školske programe, besplatne stomatološke preglede te programe djelovanja u zajednici, pomoću kojih svake godine utječu na više od 5 milijuna života. Svjetska stomatološka federacija (FDI) kao međunarodna, neprofitna organizacija, djeluje za više od milijun stomatologa iz cijelog svijeta te svoje aktivnosti provodi kroz gotovo 200 nacionalnih stomatoloških udruženja u 130 zemalja svijeta. Unilever i FDI su 2005. godine po prvi put udružili snage, a njihovo partnerstvo rezultiralo je poboljšanju oralne higijene djece i odraslih diljem svijeta. Učestalost pranja zubi povećala se za 25%.

bottom of page