top of page

PARIS HILTON OTKRILA RASKOŠNU VJENČANICU

U bijelome od glave do pete

Poznata trendseterica i nasljednica lanaca hotela Paris Hilton udala se za dečka Cartera Reuma, poduzetnika i investitora u svojoj 40-oj godini. Paris je oduvijek željela pronaći pravu ljubav i udati se, a sve do Cartera nije imala sreće. Danas ponosno objavljuje fotografije i snimke sa vjenčanja, i pokazuje kako je beskrajno sretna

- Još od malena sam sanjala o svom vjenčanju iz bajke. Sanjala sam da budem u zadivljujućoj haljini koja je lijepa, bezvremenska i šik. Sanjala sam da se udam za čovjeka koji mi je bio najbolji prijatelj i koji ima najslađe, najljubaznije srce. Voljela sam princezu Grace Kelly i uvijek sam razmišljala o tome kako je tako elegantna i kultna, i znala sam da želim biti elegantna poput nje kada sam hodao niz prolaz do oltara. Dan mog vjenčanja je bio čista čarolija. Bilo je to sve što sam zamislila u mislima. Moja nevjerojatna Oscar De La Renta haljina pretvorila me u nevjestu za koju sam znala da ću jednog dana postati. Bilo je to točno kao iz knjige priča. Snovi se ostvaruju - poručila je Paris.

Parisinog djevojačko večer bilo je jednako raskošno i elegantno kao i njezino vjenčanje, o kojem je pisala i na svojoj web stranici parishilton.com Iako je izgradila imidž 'glupave' plavuše, Paris je itekako sposobna poslovna žena. Svaki svoj pothvat snima, dokumentira i pokazuje milijunima fanova, te jako dobro zarađuje od promocija proizvoda, pojavljivanja u TV serijama, vlastitim reality showovima te dizajnu kozmetike i odjeće. Jednom je prilikom izjavila kako su je kao mladu djevojku u teen danima roditelji poslali u kamp, gdje su je zaposlenici ponižavali i kažnjavali, te da je nakon toga godinama izbjegavala pričati o svom traumatičnom iskustvu. Danas o tome otvoreno priča te se bori da druga djeca ne dožive slično iskustvo.

bottom of page