top of page

PAOLA VALIĆ BEKIĆ ZA GOSSIP OTKRILA KAKAV JOJ JE ŽIVOT U NORVEŠKOJ

Red, rad i disciplina

Srdačna voditeljica Paola Valić Bekić danas živi i radi u Norveškoj, zemlji koja je mnogim Hrvatima poznata kao bogata, stabilna i puna prilika. Paolu smo imali prilike pitati kako joj je u toj dalekoj skandinavskoj zemlji i može li je usporediti sa Hrvatskom


- Draga Paola, što vam je najdraže u Norveškoj, a što vam najviše nedostaje u Hrvatskoj? - Pozdrav Gossip, u Norveškoj mi je najdraži red, rad i disciplina…a osim toga i pre pre pre divna priroda koja je čarobna, kao i životinje….(ne znam jeste li pratili moje priče s lisicom Masterom), a najviše mi nedostaju obitelj i prijatelji, što je vjerojatno isto kod svake osobe koja je odselila - otkrila je.

- Što biste poručili mladim ljudima koji nisu našli svoju sreću doma i samo žele što prije otići vani? - Mladima želim reći da ako nisu zadovoljni, uvijek mogu probati tražiti sreću negdje drugdje, samo treba skupiti malo hrabrosti i volje, a ako shvatite da to nije za Vas, uvijek se možete vratiti…u svakom slučaju, super iskustvo. Život je zapravo jaaako kratak i juri bez povratka, tako da svako iskustvo nečeg novog, gradi nas kao osobu i pomaže nam izbildati karakter. Meni je samo nekad krivo, da nisam to učinila ranije…al dobro, moralo je biti baš ovako kako jest.

O svojim četrdesetima, Paola je otkrila da su vrlo zanimljive, a najradije bi da ovu pamet može 'prebaciti' u svoje 20-te - Kad malo razmišljam i vraćam film, ovo je za mene bila još jedna godina konstantnog učenja i prihvaćanja novih stvari…nove države, novih ljudi, novog jezika, nove kulture, novih pravila, novih pogleda, spoznaja…svašta sam naučila i svašta još moram naučiti…nekako sam konačno prihvatila sebe sa svim svojim manama i vrlinama…Zanimljive su četrdesete. Kako kažu; da mi je ova pamet bila s 20, gdje bi mi bio kraj…ali tako valjda mora biti. Ne bi bilo zanimljivo da je drugačije… - zaključila je veselo.

Comments


bottom of page