top of page

PANDORA - NAKIT KOJI ŽENE ŽELE

Nakit kojim slave vjenčanje, rođendan, diplomu, godišnjice...

Jedinstven izradom, Pandora nakit već desetljećima oduševljava žene diljem svijeta. Među stotinama privjesaka, narukvica, ogrlica, naušnica, broševa, prstenja pa čak i privjesaka za tenisice, ova tvornica nakita doista zna kako zaintrigirati žene.


- Pokažite joj da ju poznajete - poručuju iz Pandore i pokazuju nam cijeli set prelijepih narukvica i privjesaka za proslavu rođendana, akademskih postignuća, vjenčanja, godišnjica, postignuća, sretnih trenutaka poput rođenja bebe, Božića ili nekog drugog posebnog dana. Na kraju dana, nije bitno kada darujete, već da darujete od srca, a Pandora vam u tom dijelu doista može i zna pomoći.

- Jako lijep nakit. Preslatko. Ovo moram imati! Zaljubila sam se na prvi pogled - samo su neki od komentara žena, koje novosti iz svijeta Pandora nakita prate u stopu. A više tisuće lajkova, komentara i tagova na gotovo svaku njihovu objavu, jasan su znak da su postali lider u izradi nakita, koji žene iskreno žele i kupuju. pandora narukvice iskustva


Jedinstvenim i detaljnim dizajnom, PANDORA kombinira tradicionalnu vještinu izrade, sa modernom tehnologijom. Nakit se prodaje u više od 100 zemalja diljem svijeta, preko 6 kontinenata i u približno 7,700 prodajnih mjesta. Osnovana 1982. godine sa sjedištem u Copenhagenu u Danskoj, PANDORA ima više od 27,700 zaposlenih diljem svijeta, od kojih je približno 14,000 locirano na Tajlandu gdje se proizvodi nakit. Godine 2017. ukupni prihodi tvrtke PANDORA bili su približno 3,1 milijarde eura.


bottom of page