top of page

OVO SE ZOVE HALJINA ZA OSCARE

Glumica zablistala kao nikada prije

Glumica Amanda Seyfried zablistala je na ovogodišnjoj dodjeli filmske nagrade Oscar kao nikada prije. Obukla je raskošnu crvenu haljinu modnog dizajnera Giorgia Armanija i 'pokorila' žensku konkurenciju. Iako nije osvojila Oscara, Amandi je ovo tek prva nominacija i sigurno će biti još puno, ali zato je osvojila i publiku i kritiku i divljenje kolega glumaca

- Jako si elegantna. Tako otmjena. Wooow koja haljina! Izgledaš nevjerojatno! Stvarno si predivna. Ovo je prelijepo, ne mogu te prestati gledati. Više si od prelijepe žene - komentirali su brojni glumci, pjevači i voditelji glumičin glamurozni look.


Inače, Amandu najviše pamtimo po jednoj od glavnih uloga u prvom nastavku mjuzikla Mamma Mia, koji se snimao i u Hrvatskoj. A iako joj odlično leže uloge slatkica i ljepotica, Amanda itekako dobro glumi i u dramama i trilerima, što joj predstavlja i najveći izazov.

Iako sam događaj - dodjela kipića Oscara, traje tek nekoliko sati, a ove je godine broj uzvanika sveden na najmanji mogući, pripreme za taj glumcima najvažniji dan u godini traju od nekoliko dana do više mjeseci. Od fitanja haljine, isprobavanja šminke i frizure, treniranja i do nekoliko mjeseci prije, odlaska na beauty tretmane i rad na sebi, sve mora biti izgledati savršeno.

Comments


bottom of page