1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

OVAKO SE TREBA ODNOSITI PREMA ŽENAMA

Doista originalni pristup Slavka Sobina

Domaći glumac Slavko Sobin, koji nas je 'zavezao' pred male ekrane glumeći u brojnim TV serijama, osim dobrog izgleda njeguje i dobre manire. Mnoge žene za njega kažu da je pravi dobrica ali i romantična duša, što je potvrdio upravo na današnji Dan žena

- Ovako svakoj svaki dan. Sretan Dan žena - poručio je glumac i objavio fotografiju na kojoj se klanja kolegici plesačici. - Ma daaaaj, ali takav i jesi i van instagrama - dodala je Gabrijela Pilić hvaleći ga, a on je ostao skroman - Šta ti treba da si ovo napisala javno???


Srčeka i lajkove poslale su mu i Minea i Anita Dujić, a brojne pratiteljice su komentirale - Zaista svaka ti čast kavalir nema šta. Svaka čast, Slavko! Hvalaaa ti. Plesač Ištvan Varga komentirao je fotografiju ovako - Razumijem te u potpunosti na toj slici.

Koliko je dobar prema ženama s kojima radi, Slavko je potvrdio podužom objavom o kolegici Eciji Ojdanić - Ni sa kim ne radim koliko s njom i to uvijek stavljam na prvo mjesto jer mi je većinu tog posla ona i dala i to prije nego što se stvorilo neko opće prihvaćeno povjerenje u moj rad. Ali posao je daleko od prve stvari koja nas veže. Plakali smo jedno drugome, doslovno smo nekoliko puta pustili u gaće od smijeha od čega par puta i usred predstave, imali smo zajedničkih borbi i borbi jedno protiv drugoga par nekih puta iako se ne sjećam oko čega al znam da par puta nismo razgovarali po 4 sekunde. Moram skratit post da ne misle ljudi da ti se nešto dogodilo. Volim te i sretan rođendan ženomajkokraljiceproducenticeglumicetrkačice. Sasvim je ok da uz sve to nisi ispala i plesačica - napisao je i tako još jednom pokupio simpatije javnosti.