top of page

OVAKO SE TREBA ODNOSITI PREMA ŽENAMA

Doista originalni pristup Slavka Sobina

Domaći glumac Slavko Sobin, koji nas je 'zavezao' pred male ekrane glumeći u brojnim TV serijama, osim dobrog izgleda njeguje i dobre manire. Mnoge žene za njega kažu da je pravi dobrica ali i romantična duša, što je potvrdio upravo na današnji Dan žena

- Ovako svakoj svaki dan. Sretan Dan žena - poručio je glumac i objavio fotografiju na kojoj se klanja kolegici plesačici. - Ma daaaaj, ali takav i jesi i van instagrama - dodala je Gabrijela Pilić hvaleći ga, a on je ostao skroman - Šta ti treba da si ovo napisala javno???


Srčeka i lajkove poslale su mu i Minea i Anita Dujić, a brojne pratiteljice su komentirale - Zaista svaka ti čast kavalir nema šta. Svaka čast, Slavko! Hvalaaa ti. Plesač Ištvan Varga komentirao je fotografiju ovako - Razumijem te u potpunosti na toj slici.

Koliko je dobar prema ženama s kojima radi, Slavko je potvrdio podužom objavom o kolegici Eciji Ojdanić - Ni sa kim ne radim koliko s njom i to uvijek stavljam na prvo mjesto jer mi je većinu tog posla ona i dala i to prije nego što se stvorilo neko opće prihvaćeno povjerenje u moj rad. Ali posao je daleko od prve stvari koja nas veže. Plakali smo jedno drugome, doslovno smo nekoliko puta pustili u gaće od smijeha od čega par puta i usred predstave, imali smo zajedničkih borbi i borbi jedno protiv drugoga par nekih puta iako se ne sjećam oko čega al znam da par puta nismo razgovarali po 4 sekunde. Moram skratit post da ne misle ljudi da ti se nešto dogodilo. Volim te i sretan rođendan ženomajkokraljiceproducenticeglumicetrkačice. Sasvim je ok da uz sve to nisi ispala i plesačica - napisao je i tako još jednom pokupio simpatije javnosti.


bottom of page