top of page

OVAKO SE LJUBI JELENA VELJAČA

Jako je sretna

Spisateljicu Jelenu Veljaču (39) pamtimo još iz prve hrvatske sapunice Villa Marija, kada nas je veselila ulogom studentice medicine Dore. Danas je Jelena poznata TV producentica, koja je napisala scenarije za brojne hit serije. U slobodno vrijeme najviše vremena voli provoditi sa svojom 4-godišnjom kćeri Lenom, koju je dobila u braku sa Draženom Čučekom, ali i sa dečkom Vitom Turšićem

- Što god se dogodilo, uvijek nađite način da volite i budite odgovorni, uljudni, dragi te nosite maske - poručila je nedavno, kada je sa Vitom uživala na Plitvicama.


Jelenin novi partner inače je bivši savjetnik Kolinde Grabar-Kitarović i voditelj podcasta BizCasting. Prije nego što je bio savjetnik predsjednice, Vito Trušić bio je i savjetnik Ive Josipovića. Na glasu je kao uspješan biznismen, 2005. pokrenuo je muški časopis FHM, a bio je i član uprave i pravni savjetnik u Hrvatskom društvu skladatelja te predsjednik upravnog vijeća Veleučilišta u Šibeniku. U mladosti je, pak, glumio u skečevima Roberta Knjaza s Markom Lasićem Neredom i Tomislavom Lubinom, otkriva Jutarnji list i dodaje kako je iza Turšića brak u kojem je dobio dvoje djece.

jelena veljača kćer, jelena veljača dečko, jelena veljača najnovije

bottom of page