top of page

OVAKO DANAS IZGLEDA FANI ČAPALIJA

U sportskom izdanju i bez šminke

Davne 1993.godine miss Hrvatske Fani Čapalija proglašena je najljepšom Europljankom, a danas, u svojoj 46-oj godini života i skoro tri desetljeća kasnije nakon izbora, i dalje izgleda spektakularno. Najzapamćenija je ostala po svojoj izjavi It's OK, nakon što ju je sutkinja pitala što misli o dijelu natjecanja, u kojem mora nositi kupaći kostim.

Nakon razvoda od bivšeg nogometaša Ivice Mornara, Fani je započela novi život na otoku Čiovu, odakle su joj rodom roditelji. Uživa u miru i tišini, a također i aktivnom načinu života. Sa svojim trenerom Antom Burazinom rado izvodi različite vježbe snage, što joj itekako pomaže da izgleda mladoliko.

- Ja ako bi pokušala vježbati možda 2,3 minute. Prekrasna Fani. Lipa si Fani. Krasna žena. Prirodna i još uvijek apsolutno najlipša misica. Prirodna lipotica. I divna duša. Ovakvim ljepoticama ne možeš titulu ni krunu oteti. Jednom Miss uvijek Miss. Još uvijek je i više nego OK. Nakon Fani se više nije pojavila nijedna toliko lijepa i karizmatična miss...Fani je bila i ostala sinonim ljepote za Hrvatsku. Zaslužuješ tu titulu, stvarno si lijepa. Forever No.1. Prekrasna boja očiju. Definitivno najljepša od svih - komentari su brojnih pratitelja domaće miss.

A kako Fani izgleda kada nije u glamuroznom izdanju, pokazao nam je njezin prijatelj Andrija - Slučajan susret uz plažu, moja prijateljica Fani. Ponekad se sretnemo jer obadvoje šetamo uz more. Pa sam ovaj put iskoristio situaciju i fotografirao je bez šminke, u sportskom izdanju. Uvijek iskrena i pozitivna, poručiuje.

bottom of page