top of page

OTKRIVENO TKO ĆE PJEVATI NA INAUGURACIJI

Pozornicu će dijeliti dvije slavne pjevačice

Na skoroj inauguraciji novog američkog predsjednika Joe Bidena, pjevat će dvije slavne pjevačice. Prvo će Lady Gaga otpjevati američku himnu pred okupljenima u Washingtonu, a zatim će Jennifer Lopez imati svoj glazbeni performans.


Mnogi se pitaju hoće li to biti splet JLo vratolomija i vatrenog plesa na šipci, ili nešto konzervativniji nastup. Čitava će ceremonija biti i u nešto drugačijoj atmosferi, zbog epidemije korona virusa i brige oko sigurnosti političara koji će se okupiti.

Inače, novoizabrani predsjednik Biden izjavio je kako je Lady Gaga njegova velika prijateljica, a pjevačica je čitavo vrijeme predizborne kampanje javno pozivala svoje fanove da glasaju za Joea. Njihova povijest seže do suradnje u vrijeme predsjednika Baracka Obame, kada su zajedno promovirali kampanju protiv seksualnog nasilja.

Amerikance se poziva da inauguraciju prate online i ispred malih ekrana, kako bi se smanjile gužve. Donald Trump je poručio kako neće prisustvovati slavlju novog predsjednika, jer nije zadovoljan ishodom izbora. Ipak, na proslavu će doći bivši predsjednici Obama, Bill Clinton i George Bush.

bottom of page