1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

OTKRIVAMO GDJE JE DANAS SUSAN BOYLE

Iznenadila javnost 2009. nastupom u Supertalent Britanija

Kada je davne 2009. stupila na pozornicu Supertalent Velika Britanija, malo tko je očekivao da će 59-godišnja Susan Boyle savršeno otpjevati poznatu pjesmu Imala sam san. Svi su joj se narugali, ali čim su čuli kako pjeva, počeli su joj pljeskati i plakati od iznenađenja. Iako Susan te godine nije pobijedila na show natjecanju, što je utjecalo na njeno mentalno zdravlje, danas je poznata diljem svijeta i prilično bogata žena

Danas izgleda znatno drugačije nego u početku svoje karijere. Iako se prema izvještajima stranih medija, nije udala i dalje živi u svojoj rodnoj kući u Škotskoj, Susan je izdala 8 studijskih albuma i zaradila više od 22 milijuna funti. Svoju skromnost može zahvaliti i vrlo jednostavnom životu od najranije djetinjstva, koje je provela s majkom i mačkama kao kućnim ljubimcima. Zbog svoje je povučenosti bila i predmet izrugivanja djece u školi, no unatoč svim izazovima koje je prošla, Susan je danas sretna.

- Ti si uvijek pobjednica u našim srcima Susan. Imaš najbolji glas. Diva. Moja šampionka! Fantastična žena - poručuju joj brojni obožavatelji.