top of page

OTKRIVAMO GDJE JE DANAS SUSAN BOYLE

Iznenadila javnost 2009. nastupom u Supertalent Britanija

Kada je davne 2009. stupila na pozornicu Supertalent Velika Britanija, malo tko je očekivao da će 59-godišnja Susan Boyle savršeno otpjevati poznatu pjesmu Imala sam san. Svi su joj se narugali, ali čim su čuli kako pjeva, počeli su joj pljeskati i plakati od iznenađenja. Iako Susan te godine nije pobijedila na show natjecanju, što je utjecalo na njeno mentalno zdravlje, danas je poznata diljem svijeta i prilično bogata žena

Danas izgleda znatno drugačije nego u početku svoje karijere. Iako se prema izvještajima stranih medija, nije udala i dalje živi u svojoj rodnoj kući u Škotskoj, Susan je izdala 8 studijskih albuma i zaradila više od 22 milijuna funti. Svoju skromnost može zahvaliti i vrlo jednostavnom životu od najranije djetinjstva, koje je provela s majkom i mačkama kao kućnim ljubimcima. Zbog svoje je povučenosti bila i predmet izrugivanja djece u školi, no unatoč svim izazovima koje je prošla, Susan je danas sretna.

- Ti si uvijek pobjednica u našim srcima Susan. Imaš najbolji glas. Diva. Moja šampionka! Fantastična žena - poručuju joj brojni obožavatelji.

bottom of page