top of page

OSTVARIO SE VELIKI SAN HANE HADŽIAVDAGIĆ

Sve je u savršenom redu

- Znaš li da je najveća sila na svijetu želja? Oduvijek volim Istru i sanjam o nekoj kamenoj kućici (može i villa) s bazenom, a kažu da ako dovoljno vjeruješ u snove onda se sve posloži da se oni ostvare. Uvijek postoji netko tko će reći da su snovi glupost i da počneš da živiš u stvarnosti ali...to su obično oni koji zbog vlastitih neuspjeha i ograničenja ne žele da ti uspiješ. Podmetat će ti na razne načine, govoriti da ne možeš, da nisi dovoljno dobar/ra, pametan/na, sposoban/na...pusti. Vjeruj u sebe i svoje snove! Nekada davno pročitah: ”Ne slušaj kada ti kažu da se od snova ne živi, da od njih nema kruha. Od ostvarenih snova, ljubavi, sreće, mira, svega pozitivnog se živi...od svega drugog se samo preživljava” - poručuje poznata TV voditeljica Hana Hadžiavdagić, koja svojim objavama često privuče desetke tisuća ljudi.


A da se njeni snovi doista ostvaruju i da joj se ostvario jedan od najvećih, otkrila je pokazavaši nam svoj stan

- Moje najdraže mjesto u stanu....walkin ormar po mjeri, onaj pravi koji zaista tako zovemo, ne plakar nego cijela prostorija s policama za cipele, onaj iz filma s ugrađenom rasvjetom, od najkvalitetnijih materijala...mojih 18 kvadrata pažljivo čuvanih cipelica, haljinica i kaputa ali ima i muž puž svoj dio, nije zapostavljen. Već tri godine sve je u savršenom redu i to nije ništa čudno jer sam birala samo najbolje...Kada smo kupovali stan imala sam samo jednu želju, da u stanu imam svoj mali raj...Vjerujte u snove jer ono što sanjate može se ostvariti.


Da je Hanin ormar wow, top i nevjerojatan, odmah su potvrdili Ivana Vida, Lejla Filipović i Dalibor Petko, a jedna je pratiteljica dodala - San svake žene.

Inače, Hana se nada kako bi joj se ove godine mogao ostvariti još jedan veliki san. Nakon što je krajem prošle godine u poliklinici u Banja Luci operirala cistu na jajniku i polipe na maternici, za Avaz je potvrdila kako bi voljela dobiti bebu. - Ništa toliko ozbiljno, ali nešto što je mene sprječavalo da ostanem u drugom stanju. Nisam znala, jer nisam bila dobro pregledana, nisam bila na pravom ultrazvuku. Masa žena tako pokušava da ostane trudna, a ne zna u čemu je problem. Tarik i ja smo pokušavali godinama dobiti bebu, a nismo znali u čemu je problem dok nisam malo dublje počela kopati... Nadam se da će uskoro biti beba - otkrila je iskreno Hana i dodala - Kod nas je sramota pričati koliko se žena bori da dobije djecu, ide na umjetne oplodnje... Mi kao narod, kao cjelina, kao Balkan, moramo razbiti predrasude... Mlađe generacije koje dolaze će imati više problema s reproduktivnim zdravljem zbog načina života, zbog zraka koji udišemo, zbog virusa koji nas okružuju, zbog hrane koju jedemo i zbog nezdravog života generalno. Zato o tome treba pričati jer apsolutno ništa u životu nije sramota.

Comments


bottom of page