1/1

OSCAROVKA U SVEČANOJ TOALETI KONTROLIRALA PROMET

Glumica Helen Mirren u dugoj žutoj haljini kontrolirala promet u New Yorku

- Nakon premijere mog filma The Good Liar i kasnije te večeri nakon Red Carpeta, preuzela sam kontrolu nad prometom. Odličan stilist predviđa sve mogućnosti! - našalila se Oscarom nagrađena glumica Helen Mirren na svoj račun. Stala je naime ispred prometnih znakova i pokazala da je njena haljina iste žute boje.


- Ti uvijek izgledaš fantastično! Predivna ti je haljina Helen, jako ti lijepo stoji. Wow, izgledaš prelijepo i elegantno! - poručili su joj njeni obožavatelji.

U svojoj 74-godini, Helen izgleda zapanjujuće. Uz brojne uloge i snimanja koje ima, postala je i ambasadorica L'Oreal branda. O suradnji s tom velikom kozmetičkom kućom rekla je - Predivno sam se provela sa svojom L'Oreal obitelji. Iako se nikada nisam smatrala prekrasnom, mislim da sam ok i takva namjeravam i ostati.


Njeni brojni fanovi s tom se njenom izjavom nikako ne bi složili, jer je naprosto smatraju posebno prekrasnom. helen mirren, L'Oreal, celebrity news latest, celebrity news today, celebrity news and gossip, tabloidi, ekskluziva