1/1

OSCAROVKA U SVEČANOJ TOALETI KONTROLIRALA PROMET

Glumica Helen Mirren u dugoj žutoj haljini kontrolirala promet u New Yorku

- Nakon premijere mog filma The Good Liar i kasnije te večeri nakon Red Carpeta, preuzela sam kontrolu nad prometom. Odličan stilist predviđa sve mogućnosti! - našalila se Oscarom nagrađena glumica Helen Mirren na svoj račun. Stala je naime ispred prometnih znakova i pokazala da je njena haljina iste žute boje.


- Ti uvijek izgledaš fantastično! Predivna ti je haljina Helen, jako ti lijepo stoji. Wow, izgledaš prelijepo i elegantno! - poručili su joj njeni obožavatelji.

U svojoj 74-godini, Helen izgleda zapanjujuće. Uz brojne uloge i snimanja koje ima, postala je i ambasadorica L'Oreal branda. O suradnji s tom velikom kozmetičkom kućom rekla je - Predivno sam se provela sa svojom L'Oreal obitelji. Iako se nikada nisam smatrala prekrasnom, mislim da sam ok i takva namjeravam i ostati.


Njeni brojni fanovi s tom se njenom izjavom nikako ne bi složili, jer je naprosto smatraju posebno prekrasnom. helen mirren, L'Oreal, celebrity news latest, celebrity news today, celebrity news and gossip, tabloidi, ekskluziva

Recent Posts

See All
gossip@kreativna-vjeverica.com   091-7520-610
Gossip celebrity news, Kreativna Vjeverica Media Group

© 2021. Powered by Kreativna Vjeverica