top of page

OSCARI 2022. - ZAVIRILI SMO 'IZA KAMERA'

Kako se poznati ponašaju kada ih ne gleda javnost

Lijepa crvenokosa glumica Jessica Chastain osvojila je prestižnu filmsku nagradu Oscar za 2022. godinu, a medijima je poručila kako ne može biti ponosnija i kako se predan i dugogodišnji trud i rad doista na kraju uvijek isplati. - Je li ovo večeras bilo stvarno? Hvala vam, hvala vam, hvala vam! - poručila je puna dojmova.


Poznati su pred kamerama izgledali vrlo dotjerano i glamurozno, a na after partijima posve su se opustili


Poznata glumica Kristen Stewart i njezin kolega Rami Malek opustili su se uz pića i ples, dok je Kourtney Kardashian grlila i ljubila svog zaručnika Travisa.

Zendaya je jedva dočekala popričati sa prijateljima i brojnim kolegama, a Al Pacino je pojeo odličan hamburger



Will Smith osvojio je Oscara za najbolju mušku ulogu, glumeći oca uspješnim tenisačicama Sereni i Venus Williams, no netom prije toga na pozornici je izveo pravu pomutnju. Kada je voditelj programa poručio Willovoj supruzi da bi mogla glumiti u novom filmu o G.J.Jane zbog svoje ćelave kose, koju je izgubila nažalost zbog bolesti, Will je otišao na pozornicu i pljusnuo ga. Budući da je Will poznat i kao odličan komičar i TikToker, napravio je pravu pomutnju među kolegama, koji su isprva pomislili da je udarac bio dogovoren. Čini se ipak kako je bila riječ o stvarnom okršaju, a nakon svega uslijedila je Willova javna isprika Akademiji, voditelju Chrisu i javnosti.


- Nasilje u svim svojim oblicima je otrovno i destruktivno. Moje ponašanje na sinoćnjoj dodjeli Oscara bilo je neprihvatljivo i neoprostivo. Šale na moj račun dio su posla, ali šala o Jadinom zdravstvenom stanju bila je previše za mene i emotivno sam reagirao. Želio bih ti se javno ispričati, Chris. Bio sam izvan reda i pogriješio sam. Neugodno mi je i moji postupci nisu ukazivali na muškarca kakav želim biti. Nema mjesta nasilju u svijetu ljubavi i dobrote. Također bih se želio ispričati Akademiji, producentima emisije, svim sudionicima i svima koji gledaju diljem svijeta. Želio bih se ispričati obitelji Williams i mojoj obitelji King Richard. Duboko žalim što je moje ponašanje zamrljalo ono što je inače bilo prekrasno putovanje za sve nas. Ja sam posao u tijeku. Iskreno, Will - poručio je u objavi.

Comentarios


bottom of page