top of page

ORNELI VIŠTICI PORUČILI DA JE ULOVILA ZVIJER

Glumica Ornela Vištica voli aktivno provoditi dane u šetnji, na biciklu, usred mora...

- Nije zlatna al’ držim je čvrsto za rep. Malo ćemo se gledati - napisala je glumica Ornela Vištica, nakon što je na Kornatima ulovila škarpinu. Pratitelji su bili brzi u domišljatim odgovorima - Nemoj se ubosti. Najbolje ti je lešat je. Prava si ribarica. Škarpina je zvijer, a ti ljepotica.


Glumica koju smo najviše zapamtili po ulozi krčmarice Karmen u seriji Larin izbor, danas je možemo gledati među ostalim u Kazalištu Kerempuh, u predstavi Ja od jutra nisam stao, gdje ima epizodnu ali zanimljivu ulogu. Glumi moćnu ženu pred kojom muškarci doslovce padaju na koljena.

Nedavno je Ornela sebe ovako opisala - Često zaigrana i neshvaćena u pjesmi, najviše u igrama i razgovorima s djecom različitih jezika pronalazim zajednički jezik...zaigrana djevojčica u velikom svijetu odraslih. Dodala je i zašto voli biti u prirodi - Priroda me pokreće da opet slikam i pišem.

Svoj talent za glumu Ornela je nedavno pokazala i u novom spotu Opće opasnosti Sad mi reci, gdje je trčeći bosa ulicama Gornjeg Grada, prikazala svađu sa bivšim ljubavnikom.


- Bilo je suza, bilo je emocija i prljavih nogica zbog trčanja zagrebačkim ulicama. Emociju smo ostavili u kadru, odigrali nešto težu scenu za novu pjesmu Opće Opasnosti - izjavila je nakon smimanja.

showbiz vijesti, ekskluziva, tabloidi, tračevi forum, poznate osobe, ekskluzivno, poznati hrvati, spektakli, domaće zvijezde, celebrity hrvatska, show vijesti, tračevi o poznatima, najnovije showbiz vijesti, story magazin

bottom of page