top of page

ORNELA VIŠTICA: IZNUĐUJU MI MAJKU

Glumica je jako uzrujana

Glumica Ornela Vištica, koja je nedavno glumica u popularnoj kazališnoj predstavi Predsjednici, u kazalištu Kerempuh, objavila je potresno pismo o tome što se događa njezinoj majci. Pismo prenosimo u cijelosti

- E ovo večeras boli - izjavila je i dobila stotine komentara potpore - Pod hitno treba angažirati odvjetnika. Strašno. Potražiti pomoć sto prije. Nijedan stanar ne može to da traži od tvoje mame. Od kud im pravo. Nadam se da će se sve rješiti što prije. Razumijem te kad kažeš da boli. Znam da je lako biti pametan dok se ne radi o tvojoj majci ali Ornela nemoj pokleknuti. Želim ti da se taj nemili događaj što prije riješi.

Kao i brojni drugi poznati, Ornela voli skijati, a kako joj je bilo u švicarskom St. Moritzu, pokazala je fotografijama sa snijega - Yes! St. Moritz🇨🇭! Predivan, sunčan dan ako zaboravimo padove. - Prava Snježna kraljica! Janica Kostelić ode na srebrno postolje - našalili su se njeni fanovi, a glumica je dodala - Prošli put kad sam posjetila Švicarsku, kupila sam knjigu Swiss watching (preporuka) i poželjela povratak u zemlju francuskog, talijanskog i njemačkog jezika. Vjerujem kako ću jednog dana snimati nešto u Švicarskoj.

Comentários


bottom of page