top of page

ORIS SATOVI: OTKRIJTE SVOJ VLASTITI PUT

Go Your Own Way

Od 1904. godine proizvodnja satova Orisu je u kostima, a umješnost u duši. Oris mehanički satovi uvijek potvrđuju Orisou misao vodilju: „Sve mora imati smisla“. Živimo za kvalitetu koju dajemo našim satovima. Dok drugi slijede put, Oris definira vlastiti. #GoYourOwnWay. Možemo li (lako) pronaći svoj vlastiti put i slijediti ga, bez obzira na okolnosti? Mnogi koji su probali tvrde da možemo i da ćemo na tom putu ne samo pronaći sebe, već i puni smisao i zadovoljstvo svog života.


ISKLJUČIVO MEHANIČKI

Oris je jedan od malobrojnih švicarskih brendova koji proizvodi samo mehaničke satove. Mehanički sat je ljepota, dizajniran prema principima koji postoje generacijama i koji će još dugo postojati. Ponosni su na svoju dugu povijest i naslijeđe od 1904. godine i ne zaboravljaju je prilikom razvoja novih mehanizama i dizajniranja novih satova. Oris je proizveden da traje i pruža doživotni užitak.


VAŽNO JE BITI ŠVICARAC

Švicarski brend zaštićen je zakonom i garancija je kvalitete. Svi Oris satovi su SWISS MADE i podliježu najvišim standardima kontrole kvalitete tijekom proizvodnog procesa. Oris neprekidno teži stvaranju boljih satova koji nude prelijepe, inovativne funkcije i napredne nivoe izvedbe. Tako Orisov vlastiti automatik mehanizam Calibre 400 ima rezervu snage od 5 dana, anti-magnetski je, daje 10 godišnju garanciju i 10 godišnje preporučene servisne intervale.


DUH NEZAVISNOSTI

Oris je nezavisna kompanija, što znači da su njegove vrijednosti u sigurnim rukama. To također znači da su učinkoviti i slobodni u inovacijama i istraživanju korisnih funkcija i karakteristika koje Orisovi kupci žele i trebaju. Pregledajte posebnu Oris kolekciju na službenim Dicta stranicama, i uživajte kročiti - svojim vlasitim putem >> shop.dicta.hr/oris


bottom of page