top of page

ORIGINALNE INFLUENCERICE U ARENA CENTRU

Riješite svoj test osobnosti

Arena Centar te poziva na veliku modnu izložbu Original influencers. Do kraja listopada proviri u ormare junakinja i originalnih influencerica Fride Kahlo, Marie Curie, Anne Boleyn, Amelie Earhart, Jackie O i inspiriraj se na svakom koraku. Pogledaj unazad i potraži originalnost i nadahnuće u moćnoj ženskoj energiji heroina koje nas i danas inspiriraju svojim znanjem, karakterom, utjecajem i stilom.


Osim izložbe, imaš priliku riješiti test osobnosti i saznati koja od povijesnih heroina najbolje utjelovljuje tvoj karakter, osobni stil i koja od ovih velikih, povijesnih žena ove jeseni može poslužiti kao tvoj izvor inspiracije! Test možeš riješiti online ili u Arena Centru gdje te čekaju super nagrade.

Tko su bile originalne influencerice?

Frida Kahlo je bila meksička slikarica izraženog osebujnog stila koji se provlačio kao motiv kroz njene živopisne slike. Jackie O je zadužila američku povijest kao besprijekorna Prva Dama čijem su se stilu klanjali diljem svijeta. Fizičarka Marie Curie je bila dvostruka Nobelovka koja je popločala put ženama u znanosti. Amelia Earhart je bila prva žena pilotkinja koja je sama preletjela preko Atlantskog oceana, a Anne Boleyn je bila druga supruga engleskoga kralja Henrika VIII. zbog koje je osnovao Anglikansku crkvu. Anne je ujedno bila jedna od najutjecajnijih supruga engleskih vladara i majka legendarne kraljice Elizabete I.

Comments


bottom of page