top of page

ORIGINALNA UREĐENJA POZNATIH I SLAVNIH

Biste li ovakvo što voljeli imati u svojoj kući i dvorištu?

Poznati i slavni diljem svijeta oduvijek su bili poznati kao ljudi istančanih ukusa, a posebice kada su u pitanju njihove kuće i stanovi. Pronjuškali smo bespućima interneta i otkrili dva zanimljiva komada namještaja i originalno uređenje vrtne terase - što biste voljeli imati i u svome domu?

foto Instagram

Glumica Demi Moore uživa ležati na kauču neobičnog dizajna, usred svog dnevnog boravka. Namještaj je vintage stila, a pomalo podsjeća na uređenje 80-ih godina prošloga stoljeća.


Poduzetnica Kim Kardashian često pokaže koliko je njena kuća jednostavnog dizajna. Doslovce se ne vidi nijedan dio pokućstva, osim onog nužnog, a sve je minimalističko i podsjeća na uređenje samostana. Kimina kupaonica posebno je zanimljiva, jer je velika poput sobe, a u sredini je kada koja je dimenzija kreveta i četvrtastog oblika, poput velikog sanduka.


TV voditeljica Oprah uživa u sadnji vlastitog povrća i voća, što često ističe kao posebni gušt. A kada je intervjuirala pjevačicu Adele pokazala je i dio dvorišta, koje ima postavljen posebni vanjski tepison, te drveće koje je na vrhu vezano u luk i tako stvara savršeni hlad.

bottom of page