top of page

ORIGINALNA ODJEĆA ZA DJEVOJČICE IZ HRVATSKE

Podržite domaću proizvodnju i odaberite brend Minami

Brend Minami pokrenut je u ožujku 2020., tijekom epidemije korona virusom, i već niže brojne uspjehe. Ljubitelji domaće, hrvatske proizvodnje, zaljubili su se u preslatke haljine za djevojčice koje stvara dizajnerica Željka Šafran iz Hrvatskog zagorja, a Minami ima velik potencijal postati perspektivna mlada tvrtka za ciljano tržište.

- Ideja o stvaranju brenda Minami nastala je ubrzo nakon rođenja naše djevojčice. Gledajući kako raste shvatili smo da želimo stvoriti kvalitetnu, udobnu, lako održivu, a istodobno drugačiju odjeću. Vođeni tom idejom polažemo veliku pažnju kod odabira tkanina i funkcionalnosti svakog modela. U svaki model je uloženo puno truda i ljubavi kako bi zadovoljili očekivanja nove generacije roditelja koji žele kvalitetu ispred kvantitete. Naši modeli su za djevojčice uzrasta 2 do 10 godina - poručuje ponosna mama i poduzetnica Željka, koja ima i dugogodišnje iskustvo u modnoj industriji.

- Preslatko i divno. Ajme kakva haljinica. Mala je bombonček. Super cute. Nešto ovoliko lijepo nisam dugo vidjela. Aaaa predivna jaknica - komentari su Minami pratitelja na socijalnim mrežima.


Odaberite Minami i stvarajte magiju zajedno

Facebook page >>> MINAMImagic / Instagram >>> minamimagic


bottom of page