top of page

OPERNA DIVA ANTONELLA MALIS PJEVALA U ZOOLOŠKOM VRTU

Jedino vrijeme koje imamo je sada i ovdje

Operna diva Antonella Malis svojim je vokalnim sposobnostima oduševila okupljene u Zoološkom vrtu, povodom predstavljanja nove sezone emisije Celebrity makeover by Abeceda ljepote. Antonella je pokazala kako uz visok glas, njeguje i svoj zavidni stas, te privlači pogled u manirima hollywoodskih ljepotica.


- Vrijeme je jedini nepovratni resurs kojeg imamo i zato ga cijenite. Potaknuti vremenom u kojem živimo, kada je teško naći partnera, klijenta i prijatelja, jedino vrijeme koje imamo je sada i ovdje, jer jučer je bilo i prošlo! - poručila je direktorica i urednica TV emisije Celebrity makeover Draženka Pleško, koju možete pratiti na Z1 televiziji.


Zgodna Šibenčanka Maja Curavić za tu je prigodu obukla raskošnu bijelu haljinu-krinolinu, koja joj je savršeno stajala. Inače, Maja je 2013.godine bila proglašena za 2.najljepšom gospođom svijeta, a devet godina kasnije Maja izgleda jednako zanosno.

Uzbuđenje večeri priredili su djelatnici Zoološkog vrta, koji su u jednom trenutku večeri prikazali hranjenje i igru s morskim lavovima i tako oduševili prisutne. Želite li postati biti dio Celebrity makeovera i nagraditi poznate osobe svojim uslugama i proizvodima, sve informacije potražite na službenoj stranici abecedaljepote.hr

bottom of page