top of page

OPA U KAKVOM LUKSUZU LJETUJE MAJA ŠUPUT

Ljudi se raspametili

- Dobrodošli - poručila je Maja Šuput (40) i pokazala u kakvom luksuzu ljetuje. - Ovo nije villa, ovo je raj čini se. Super majo sviđa mi se. Predivnoo samo uživaj zaslužila si lipoto. Tvoj muž je veoma sretan čovjek. Kod njih je top! Karleuša ti nije ni do koljena kraljice! Ovako bi se dalo živjeti - komentirali su fanovi, koje je prizor totalno 'raspametio'

Vila Borghetto u kojoj je Maja odsjela ima 5 zvijezdica i nalazi se u Istri, a upravitelji ovako opisuju boravak kod njih - Okružite se čistim luksuzom i ljepotom u srcu čarobne Istre! Oživite svoja osjetila u mediteranskom okruženju, osluškujući šum valova na obali, udišući osvježavajući morski zrak, uživajući u prelijepom pogledu na obližnje maslinike i vinograde te bogatom okusu delicija uz izvrsno vino. Za besprijekoran doživljaj savršene destinacije odaberite idealno mjesto za odmor – luksuzne vile Borghetto! Ispunite svaku svoju želju na odmoru uz kraljevski tretman na mjestu koje vam nudi nenadmašnu uslugu, gdje se osobita pozornost posvećuje i najsitnijem detalju te se uz posebnu pažnju omogućuje ostvarenje vaših snova na odmoru.

Vrijedna Maja, koja gotovo da nema slobodnog vikenda kada su svadbe na rasporedu, svakako je zaslužila ovakvu nenadmašnu uslugu i kraljevski tretman, a s njome uživa i njena snažnija polovica, muž Nenad, koji ju je osvojio šarmom i direktnim udvaranjem.

maja šuput trudna, gossip vijesti, vijesti o poznatima, maja šuput trudnoća, maja šuput muž

Comments


bottom of page