top of page

ONA JE SAMO JEDNA, OTKRIO STJEPAN HAUSER

Puno je tu ljubavi

Proslavljeni čelist Stjepan Hauser uživa u sviranju gdje god otputovao. Tako ga se može sresti na egzotičnom otočju, usred mora, ispred dvoraca, wellnessa i stotine drugih atraktivnih lokacija. Često je u društvu lijepih žena, čime intrigira javnost i brojne obožavateljice. Sve se pitaju, koja je sada zauzela njegovo srce. No, pored ljepotica, jedna je ona koja mu je već odavno najvažnija u srcu...


... a to je njegova mama. - Mogu postajati mnoge princeze, sirene i sinjorine, ali samo je jedna mama - izjavio je nedavno i pokazao koliko uživa u maminom društvu.


- Ovo je najbolja fotka koju sam vidjela u zadnje vrijeme. Jako lijepa fotografija vas dvoje. Mamu ćeš uvijek voljeti bezuvjetno. Stvarno rasturaš u životu. Ovo je za sve mame na svijetu! Čuvaj je Stjepane. Ovo ti stvarno razdraga srce - neki su od brojnih komentara.


Zgodni Hauser nedavno je snimao modnu kampanju, prilikom čega je obukao posebno elegantno odijelo. - Hauser 007 - pohvalio se na svoj novi look, koji je privukao čak 108.000 lajkova.


A kako zvuči ispod mora, dok svira poznati hit Beyonce Halo, poslušajte i pogledajte na linku >>> Hauser Halo, a ako ste više za nešto bržu skladbu, uživajte u Stjepanovoj izvedbi hita Lambada

bottom of page