top of page

OLD SPICE REKLAMA KOJA NASMIJAVA DO SUZA

Filmski junak Dolph Lundgren učinkovito koristi njihove najbolje proizvode

- Old Spice Sweat Defense će vas toliko osušiti da će pustinja postati ljubomorna i početi širiti zlobne glasine o vama. Ali suočit ćete se s pustinjom, koja će vam uplakanu, dati iskrenu ispriku. Ljubazno ćete prihvatiti ispriku, i vi i pustinja ćete shvatiti da ste oboje suhi, samo različite vrste suhoće, i to je u redu - objavio je na svojim službenim stranicama brend Old Spice, koji je slavu stekao svojim posebnim humorom i duhovitim reklamama


Marketinški stručnjaci od Kraft Heinza do Applebee’sa posljednjih su mjeseci prihvatili retro kako bi očarali potrošače sa nekadašnjim vremenima. Old Spice je tako oživio filmskog akcijskog junaka Dolpha Lundgrena i pokazao opasnog od prevelikog znojenja.

Uz pomoć deepfake tehnologije, Procter & Gamble prenijela je snagu svog novog antiperspiranta Sweat Defense Dry Spray, u nostalgične akcijske scene i prilično stresnu radnju. Video reklama pod naslovom "Hang On" pokazuje mladog Lundgrena dok pokušava spasiti svog pomoćnika koji visi ispod njega, ali gejziri znoja istječu mu ispod pazuha. Pomoćnik ga upozorava da nije nanio svoj Old Spice sprej, a nakon što i Dolph shvati da je propustio osvježiti se, ispušta čovjekovu ruku i...kraj vas čeka u video spotu.


- Nikad ni nisam koristio ništa drugo. Jako ste originalni. Jako mi je žao pustinje, što je jadna sagriješila? - samo su neki od brojnih pozitivnih komentara zadovoljnih kupaca, dok je jedan posebno zanimljiv - Tražim žensku liniju! Stavljala sam Old Spice svog muža i do danas mi je dao najbolju zaštitu od mirisa i znojenja koju sam igdje našla, ali su me prijatelji pitali zašto mirišim poput frajera.

bottom of page