top of page

OD NJE NE MOŽEMO BITI OSLOBOĐENI

Cetinski poslao snažnu poruku

Pjevač koji nas već više od 20 godina uveseljava raznim hitovima, 51-godišnji Tony Cetinski, ovih je dana imao posebno zadovoljstvo gostovati među učenicima profesora Dejana Nemčića, preko aplikacije Zoom, na temu 'Kako glazba utječe na naš dan i život'. Tom je prilikom izjavio - Sa glazbom smo prirodno povezani, tako da u jednu ruku od nje ne možemo biti oslobođeni. Ona djeluje snažno, jer nosi u sebi znakove koji su upisani u ljudsko biće. Dobro je da se osvijesti važnost glazbe u ovo današnje vrijeme. Glazba nije krucijalna za život, ali jako utječe na ljude i njihov razvoj.


Učenici su Tonyja pitali i kako nastaju hitovi koje slušamo, a koje su slušale i mnoge generacije prije i one poslije nas. Svi su se složili kako su sve emocije iz Tonyjevih pjesmama, posebno potrebne ovih dana, ali i posljednjih mjeseci.

Nakon što je većinu godine vrijedno radio kao DJ i radijski voditelj, Tony je zasluženo proveo blagdane sa suprugom Dubravkom, te poželio svima sretan Božić - Blagoslov , zdravlje i mir svima ......pa i njima...


Tony je nedavno najavio i kako će na Staru Godinu održati online koncert u opatijskom hotelu Milenij - Dragi moji, sretan sam što mogu najaviti naše online druženje uz dobru svirku u intimnoj atmosferi dnevnog boravka u hotelu Milenij u Opatiji. Koncert je za vas besplatan i na to sam ponosan. Koncert vam ovoga puta poklanjamo grupacija Amadria Park i moja malenkost. 31.12.2020. od 23h do 00:30 live na FB i YT platformama. Otjerajmo staru i dočekajmo novu uz nadu za bolje sutra. Neka vam blagdani i Nova godina budu blagoslovljeni i zdravi.


Koncert pratiti preko Facebooka na >>> Tony FB, ili preko YouTubea na >>> Tony YTube

bottom of page