top of page

NOVI SINGL SESTARA HUSAR I BRUNE KRAJCARA

Slušatelji poručili da je Volim život jedna je od ljepših duhovnih pjesama

Na novom singlu Volim život Prinom nagrađeni kantautor Bruno Krajcar udružio je snage s Marijom Husar Rimac i Ivanom Husar Mlinac i slušateljima dao predivnu novu duhovnu pjesmu. Nagrađeni album "Sve će biti dobro", s kojeg potječe i ovaj sing, na nedavnoj je dodjeli najznačajnije glazbene nagrade proglašen najboljim u kategoriji Albuma popularne duhovne glazbe.


Pjesma Volim život slavi dar života, o čemu je Bruno progovorio - Čovjek često zaboravlja činjenicu da je svaki život najveće čudo i tada iz nezahvalnosti dolazi do nezadovoljstva, čovjek ulazi u prostor tame. Zahvalnost je najljepša molitva i najbrži put do sreće. Biti zahvalan, voljeti Boga i bližnjega svoga kao sebe samoga znači uči prostor Svjetlosti, znači već na ovom svijetu osjetiti ljepotu raja.

foto You Tube/Aquarius Records


Pjesmu prati i video spot u režiji Elizabete Ružić. - Spot je sniman u Kašteliru, malenom mjestu u Istri. Lokacije spota su odabrane tako da atmosferično prikazuju ugođaj pjesme. To je topla priča o ljubavi među svim generacijama te kako ona raste zajedno s nama i osnažuje se s vremenom, od osjećaja prve ljubavi do gledanja svojih unuka kako rastu - otkrila je Elizabeta.

- Jedna od lipših pisama duhovnih, tekst izvedba glazba spot!!!! Divno slušati zatvorenih očiju i letjeti do visina...Bravo za djecu u spotu. Bog vas blagoslovio, divna izvedba. Predivna pjesma - neki su od komentara slušatelja.

Spot su snimali Rose-art video produkcija, Josip Pino Ružić i asistentica Terezija Ružić, a u spotu su glumili Terezija Rakitovac, Filip Ružić, Paola Roce, Vedran Bačac, Hana i Tin Dujmović, Gracijela Ružić i Franjo Dananić. Sestre Husar i ovoga su puta oduševile vokalima i dvoglasnim pjevanjem, koje budi posebne emocije. Volim život poslušajte na >>> YouTube - Bruno feat. sestre Husar

bottom of page