top of page

NOVI PROIZVOD IZ AVONA

Želiš li izgubiti 7 godina u 7 dana

Avonovi znanstvenici otkrićem Protinola poboljšali su obnavljanje kolagena i uveli nas u novo doba njege kože tijekom starenja


Zašto je kolagen važan?

Kolagen je najzastupljeniji protein u našem tijelu jer predstavlja glavnu komponentu u vezivnom tkivu i neophodan je za održavanje elastičnosti kože. Naše je tijelo samo sposobno proizvoditi kolagen te ga mlada i zdrava koža nadomiješta u izobilju. Ali već od 25. godine tijelo prosječno gubi 1,5% kolagena godišnje dok se nakon menopauze taj postotak diže i na 30%. Gubitak kolagena negativno se odražava na elastičnost kože te se stvaraju bore, dolazi do suhoće i kože bez sjaja.

Zašto Protinol?

U Avon laboratorijima u Suffernu, New York znanstvenici su sada došli i do otkrića Protinola, koji potiče proizvodnju 2 tipa kolagena paralelno i tako dodatno učvršćuje i obnavlja kožu lica. Većina anti-aging proizvoda bazira se na Kolagenu I, ali u protinolu nalazimo i Kolagen III koji u koži imamo dok smo bebe i koji nestaje već u ranoj mladosti. Kombinacija oba kolagena uspijeva bolje povezati i očvrsnuti raskinute veze tkiva, te ga regenererirati.

Avon pokreće doba protinol tehnologije

Vidljivo smanjenje bora i sjajna i zdrava koža siguran su rezultat kozmetike bazirane na protinolu. Anew Skin Reset serum za lice u ampulama tretman je koji sadrži 7 ampula protinola. Ova napredna tehnologija aktivacije dva kolagena po prvi put je dostupna na našem tržištu. Nakon jedne ampule koža izgleda svježe i hidratizirano, nakon tri elastično, pomlađeno i zdravije, a nakon sedam ampula bore su vidljivo zaglađenije. Anew Skin Reset serum pogodan je za sve tipove kože i starosne dobi.


Promo cijena u Avon katalogu: Anew Skin Reset serum za lice u ampulama, 149,90kn

gossip vijesti, gossip promocija, avon katalog, avon proizvodi, avon amplue, promocija online, PR

bottom of page