top of page

NOVI KARIZMATIČNI BREND FEMME MARQUISE ISTIČE ŽENSKU LJEPOTU

Njihovo zaštitno lice je spisateljica Nives Celzijus

Ljeto je tu. Vrućine su tu, a novi hrvatski brend Femme Marquise odlučio je dodatno podignuti temperature u već jako ugrijanoj Hrvatskoj. Femme Marquise nastavlja svoj modni put kreirajući izuzetno cjenovno prihvatljivu kolekciju odjeće, nakita i modnih dodataka za kojima žene žude, a ovog puta glavna uloga pripala je jednoj i jedinoj Nives Celzijus.

Već nakon prve modne priče koja je predstavljena početkom ove godine, karizmatični hrvatski brend Femme Marquise nastavlja dobro utabanim putem predstavljanja kolekcija koja ženama istinski treba s kojom će sve žene biti zadovoljne – kako kvalitetom, tako i cijenom.

Brend koji ističe senzualnost ženskog tijela, ljepotu i ženama daje mogućnost i moć da budu najbolja verzija sebe sada dolazi s novom kolekcijom koja je napravljena od najkvalitetnijih materijala poput viskoze i mikromodala te iako dobro poznatih, ovog puta moderniziranih krojeva koji će istaknuti najbolju stranu svake žene te privući poglede i osigurati svakoj ženi da se osjeća poput prave karizmatične Femme Marquise.

Ono o čemu se danas često govori, ali malo koji domaći brend brine je i raznovrsnost u konfekcijskih brojevima kreacija te je karizmatični brend Femme Marquise upravo jedan od predvodnika u Hrvatskoj kada su dizajnerske kreacije od početka dostupne za žene svih veličina i oblina.

Comments


bottom of page