top of page

NOVI FASHION BRAND GUILTY OR INNOCENT OSVAJA I DJECU I ODRASLE

Dizajniran sa stavom koji iskače iz mase

Guilty or innocent novi je fashion brand za hrabre, urbane klince i njihove roditelje. Dizajniran je sa stavom, iskače iz mase i osvaja na prvu. Značajke branda su nosivi, oversize komadi u kojima će se djeca osjećati ugodno a izgledati moderno i urbano. Brand teži tome da ne bude tipično djetinjast, nego da omogući djeci da razvijaju svoj stav i stil kroz zabavno poigravanje odjećom. Inzistiramo na minimalizmu sa rock elementima, na unisex komadima koji daju široku mogućnost kombiniranja i prije svega na kvaliteti materijala. Brand je osnovan u Hrvatskoj gdje se i proizvodi.


Dizajn ovo branda osmislila je i kreira Nikolina Pišek, poznata TV voditeljica, dizajnerica i kostimografkinja, koja je kroz svoje koketiranje s modom i dizajnom te osluškujući potrebe djece, kreirala liniju koja izlazi iz stereotipa, pruža slobodu, razvija osobnost, ruši granice, gradi kreativnost, daje dozu ekscentričnosti a opet nosivosti u svim prilikama. Težnja branda je da bude prepoznat globalno, da se razvija u ekološko prihvatljivom smjeru i da dječju modu čini zabavnom, zaigranom i kvalitetnom.

Ibiza star hoodie dolazi u dvije kombinacije uzoraka. Bež frotir s uzorkom ribica s kapuljačom i unutarnjom stranom rukava u uzorku tigrova s obrubima i zvijezdom u rozoj nijansi ili oker boja frotira, kapuljača i rukavi sa uzorkom tigrova te obrubima i zvijezdom u plavoj boji. Koju god kombinaciju odaberete bit ćete zamijećeni. Ovaj hoodie je sve što vam treba ovo ljeto, pogodan je za partijanje, romantičnu šetnju uz more ili jedrenje, poručuju iz Guilty or innocent.


- Najudobnije ikad. Ne zato što je moj brand, i ne zato što ste vi tražili nešto za odrasle, nego zato što nema ništa bolje od laganog organskog frotira i gaze u kombinaciji. Nosite cijeli dan, odete na plažu, ogrnete umjesto ručnika i dobro izgledate na koktelu poslije plaže - opisala je ovaj zanimljiv odjevni komad Nikolina, i dobila stotine pozitivnih komentara

- Aaaaa!!! Vrh ti je ovo! - komentirala je pjevačica Ida Prester, dok je Ana Miščević dodala kako je hudica sa hlačicama top. - Uskoro i ja prošetam svoju na Korčuli. Divno izgleda. Odlično. Prelijepo. Predobro i razigrano - dodali su brojni drugi.

Cijelu Cruise collection pogledajte na guiltyorinnocent.shop a ako vas zanimaju kolekcije za dječake, djevojčice i unisex, možete ih pretražiti na istoj stranici, uz mogućnost pretrage po bojama i veličinama.


bottom of page