top of page

NOVI BUTIK ALEKSANDRE DOJČINOVIĆ PRAVO JE OTKRIĆE

Otvorenje privuklo brojne poznate

https://leiloubyalex.com/
foto LeiLou

Na mjestu nekoć kultne kavane i slastičarnice Kraš u Ilici 15, na čak 270 kvadrata, prostire se novi Lei Lou dućan modne dizajnerice Aleksandre Dojčinović, čime je strogi centar Zagreba postao bogatiji za još jednu modnu oazu. Prostor je luksuzno uređen, multimedijalan i na jednom mjestu nudi sve što brend trenutno ima - haute couture, bridal i ready-to-wear odjeću, modne dodatke, torbe, nakit i cipele.


Novu LeiLou adresu u srcu Zagreba nedavno su posjetili i brojni poznati, kada ih je Aleksandra po prvi puta ugostila.


- Brojne naše poznate dame, koje su jedva dočekale priliku da napokon zablistaju u svojim najboljim izdanjima, stigle su na otvorenje novog Aleksandrinog butika. Ambasadorice i prijateljice branda među kojima su se isticale Branka Krstulović, Maja Šuput, Iva Radić, Barbara Kolar, Danijela Martinović, Ana Radišić, Judita Franković Brdar, Marija Jerneić, Petra Kurtela pohrlile su vidjeti što je to njihova omiljena dizajnerica pripremila za nadolazeće ljeto. Oduševljene nisu bile samo Aleksandrinom kolekcijom, nego i luksuznim, elegantnim i prostranim interijerom od čak 270 kvadrata, djelom arhitekta Ante Vrbana, u kojem na jednom mjestu mogu kupiti sve što im treba za apsolutno svaku priliku, od odjeće do cipela i modnih dodataka. Najviše je pažnje, očekivano, privukla upravo nova Lei Lou kolekcija, u kojoj chic haljine, cipele i torbice ističu ono najljepše na ženama i prizivaju bezbrižne ljetne večeri na otvorenom - poručili su iz PR 365 Studija.


Koliko truda je uložila u uređenje prostora, ali i predivne nove odjevne komade vidljivo je iz brojnih fotografija, a kada su u pitanju Aleksandrine najnovije kreacije, mi smo se zaljubili u sve iz galerije niže. Potražite ih službenom webshopu >>> Leilou by Alex Dojčinović


Comments


bottom of page