1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

NOVA MISSICA SLATKA I MALA

Nova missica Zagrebačke županije puno je niža od dosadašnje miss

foto PR/Boris Mataković

Karla Zadro nova je Miss Zagrebačke županije i jedna je od budućih natjecateljica za Izbor za Miss Hrvatske. Njezina prva pratilja je Bojana Kresaj, dok je lentu druge pratilje osvojila Leonarda Novosel. Ovaj izbor ujedno je bio i prvi županijski izbor za Miss Hrvatske, a održao se u Vrbovcu u hotelu Bunčić, gdje se natjecalo devet djevojaka.

Ono što nam je odmah 'upalo' u oči, visina je nove missice, koja je za glavu niža od sadašnje miss Katarine Mamić. Upit o Karlinoj visini i kako komentira to da su najuspješnije missice obično visoke žene, poslali smo PR-ovcu Dorijanu Elezoviću, koji nije napisao točne cm, ali je ovako komentirao situaciju - Katarina je dosta visoka pa pored nje mnogi izgledaju niže, ali složit ćemo se da su sve žene lijepe, i visoke i niske.

Cijela večer izbora za novu miss bila je podvučena i dobrom glazbom pa su tako nastupili Kiki Rahimovski, ženski vokalni sastav Lera te zlatni gumb Supertalenta Marko Antolković. Županijski izbori za Miss se nastavljaju, a sve djevojke se i dalje mogu prijaviti putem službene web stranice Izbora. tabloid rtl, poznate žene, tračevi o poznatima, poznate hrvatice, vijesti o poznatima, tračevi, show vijesti