top of page

NO MAKE-UP DAN SANJE DOLEŽAL

Priroda, raj za srce i dušu

Nekoć smo je slušali u popularnoj grupi Novi Fosili, a danas je možemo vidjeti kao voditeljicu kulinarskih emisija i u društvu dobrih prijatelja. Sanja Doležal (57) najviše uživa u prirodi, zbog čega je i preselila na Mrežnicu, a fotografijom iz šume oduševila je brojne žene, koje su pohvalile njenu prirodnu ljepotu

- Najbolji filter priroda. Sretna bez make-upa - poručila je Sanja, i dobila brojne komentare podrške - Preslatka. Zgodna lutkica. Ljepotica naša i izvana i iznutra. Apsolutno najbolja. Prirodna, prelijepa ... kao uvijek. Da, priroda, raj za srce i dušu. Pozdrav kraljice iz Umaga. Lijepi ste gđo Sanja uzivajte u obilju lijepoga dana.


Jedna ju je pratiteljica upozorila i na opasnost iz šume - Volim to Sunce u vašim očima! Uživajte, samo se čuvajte krpelja, ove su godine ludi. - Bez brige, izbjegavam ih u širokom luku - odgovorila joj je Sanja.


Prijateljica Karmela Vukov Colić dodala je - Zgodnica naša!!!, na što je Sanja odgovorila sa - Čekam te u šumici.

Upravo sa Karmelom, Sanja je prošle godine proputovala cijelu Hrvatsku, nastupajući u predstavi Menopauza, kojom su razveselile tisuće žena. - Cure, odlične ste, bravo! - komentirala je njihov glumački nastup jedna obožavateljica.

bottom of page