top of page

NJENE SUICIDALNE MISLI ŠOKIRALE SU SVIJET

Meghan Markle iskreno o životu u Kraljevskoj obitelji

Dugoočekivani intervju popularne američke voditeljice Oprah i kraljevskog para, princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle, jučer je napokon prikazan. Večeras će ga u trajanju od 120 minuta prenositi RTL televizija, s početkom u 19.30 sati


Nakon što su se zaljubili kao u bajci i postali par poznat javnosti, Meghan i Harry dvije su godine obavljali kraljevske dužnosti u Engleskoj i zemljama povezanima sa Velikom Britanijom. No, nakon turneje po Australiji, par tvrdi da se sve promijenilo te da su britanski tabloidi postali 'nezaustavljivi' u širenju informacija koje jednostavno nisu bile istinite

Tijekom intervjua Meghan je otkrila da je imala misli o samoubojstvu dok je bila u kraljevskoj obitelji - To je bila vrlo jasna i stvarna i zastrašujuća misao - rekla je Meghan i dodala - Nisam mogla ostati sama. Pomoć je tražila od člana kraljevske obitelji, kako bi primila pomoć za svoje samoubilačke misli ili otišla u bolnicu, ali joj je rečeno joj da to ne bi bilo dobro za Obitelj. Nakon što joj je odbijena, sve se promijenilo i par je shvatio da će se spasiti jedino ako odstupe i otiđu u Ameriku.

Navodno Harry, njegov otac Charles i prestolonasljednik William trenutno nisu u dobrim odnosima, ali Harry tvrdi kako je spreman boriti se za dobre buduće odnose. Dio koji je također šokirao javnost je i onaj oko boje kože njihova sina Archieja. Nakon što je opisala razgovore o tome kako Archie neće dobiti titulu princa i kako neće imati sigurnost, Meghan je rekla i kako su se vodile rasprave dok je bila trudna o tome "koliko tamna" će biti Archiejeva boja kože.

- U mjesecima kada sam bila trudna, vodio se razgovor o tome kako naš sin neće dobiti sigurnost, neće dobiti titulu, a također su iskazali zabrinutost o tome koliko bi mu mogla biti tamna koža kada se rodi - izjavila je Markle. Ta je rečenica šokirala Oprah, a čini se i širu javnost.


Više o intervjui i temi pogledajte na stranicama CBS televizije, koja je intervju snimila cbsnews.com

bottom of page