top of page

NJEMAČKI BREND MARC CAIN U NOVOJ KOLEKCIJI KORISTI PRIRODNE TKANINE

Kolekcija vrvi jarkim bojama, printevima i neobičnim krojevima

Marc Cain
foto Robert Gašpert

Renomirani njemački brend Marc Cain ekskluzivno nam je predstavio novu kolekciju jesen-zima za 2022. godinu. Moto kolekcije „Express Yourself“ ističe modu kao odvažnu, izražajnu i jedinstvenu, što je pokazano u kolekciji jarkim bojama, printevima i neobičnim krojevima. Korištene su prirodne tkanine kao što su kašmir, svila, vuna i mekane mješavine alpake, koje su ključne za kvalitetan i udoban outfit, a pletivo cijeloj kolekciji daje sofisticirani look.

Brojne poznate osobe sa zanimanjem su pogledale najnovije fashion komade, a također se i dobro zabavile u opuštenom druženju. Modni noviteti Marc Cain svidjeli su se Vanni, Gini Victoriji Damjanović, Antoneli Đinđić, Jeleni Glišić, Ivi Jerković, Maji Ciglenečki, Katarini Madirazza, Jeleni Petrović i Matei Miljan Rafaj.

Marc Cain ima vlastiti proizvodni pogon u Njemačkoj, a svojim globalnim poslovanjem upravlja iz grada Bodelshausena. Brend sljedeće godine slavi 50 godina postojanja, a fokus mu je na modernim i samopouzdanim ženama. Kombinira osjećaj za umjetnost i estetiku s inovativnim razmišljanjem, ležernošću i ekskluzivnošću, a posebnu pažnju posvećuje kvalitetnim i održivim materijalima. Marc Cain prati trendove što je vidljivo i u ovoj kolekciji, a nadolazeće sezone u fokusu će biti trendi odijela, pletiva te kaputi i jakne u raznim bojama i uzorcima. Razigrani printevi poput pruga, povrća ili raznih grafika daju cijeloj kolekciji veseo i opušten ton, a upravo je takva atmosfera bila na i druženju - puna ljubavi, razumijevanja, veselja i uživanja u trenutku! Cjelokupna kolekcija dostupna je u Marc Cain store Zagreb, Vlaška 26.


bottom of page