top of page

NIVES CELZIJUS PRVE BRAČNE NOĆI

Couple goals

Zanosna TV voditeljica i spisateljica Nives Celzijus svako malo oduševi svojim objavama, a posebice kada se na svoj račun našali. U suradnji sa prijateljem Daliborom Petkom, Nives je pokazala kako izgleda u posavskoj narodnoj nošnji i otplesala par narodnih plesova...

- Kad Nives kaže da bi htjela malo naučiti o običajima i folkloru moga kraja. Dučec, Ja posijah repu... POSAVINA ROKAJ!!! - poručio je Petko i objavio video, a ispod fotografije na kojoj oboje sjede na bračnom krevetu je dodao - Jožek prve bračne noći...nije lako, zabavni trenuci, šala, folklor, ciljevi parova.


- Super ste smiješni. Nekom svane drugom smrkne, ovo više izgleda da je mladenka pobrala darovnjake poslije svadbe. Opusti se Jožek. Ma vi ste meni tako zakon. Top. Ajmeeee kak ste slatki i tu mi više ličiš na Franceka...sorry. Vrh vrhova. Ajme genijalno!!!! Kako ste dobri!! Bravo Nives - samo su neki od komentara.

A nakon dobre zabave kod Petka, simpatični dvojac otputovao je na more, na otok blizu Zlarina u šibenskom akvatoriju, gdje pune baterije i smišljaju nove zabavne izazove.

bottom of page