top of page

NIVES CELZIJUS 'NAJGORA MAJKA NA PLANETI'

Srećom to je trajalo samo sat vremena

- Prošao još jedan dan u izolaciji. Sva sreća da imamo dvorište i praznu ulicu pa nisam osuđena samo na kuću. Okupala sam stan u Izosanu. I dalje nisam ništa bolja u bicikliranju ali optimizam ne jenjava. Nisam još uvijek stigla započeti obnavljanje španjolskog jer sam pol dana naganjala djecu da uče i riješavaju zadane zadatke. Onda sam jedno sat vremena bila najgora majka na planeti jer nisam Taisku pustila u park na igranje, a sva ostala djeca su tamo i ja joj naravno samo želim zagorčati život. Nekako sam ju uvjerila da joj je super i u dvorištu sa mnom. Opet se volimo. Sada sam pak otkrila čari kupovanja e knjiga pa već dva sata proučavam što sve trebam pročitati narednih dana. Imate vi neke prijedloge? - pitlala je Nives Celzijus svoje prijatelje.


- Znamo kakva su djeca zlatne mladeži pa mi je drago vidit da ih tjeraš učiti i da imaju neke zabrane. Nadam se da im ne kupuješ sve što požele. Taiska je ipak dobra učenica. Dovoljno je dvorište i malo sunca. Nives kraljicoooo. Što god odabereš, dobro je. Ako trebaš društvo za bicikliranje, javi. Prijedlog, nemoj sjedit na betonu - poručili su Nives brojni fanovi.

A nakon što je progovorila o odnosu s kćeri, pjevačica je komentirala zbog čega je sve sretna - Sretna sam što sam oprala kosu. Sretna sam što sam imala gdje oprati kosu. Sretna sam što iz udobnosti svog kauča mogu blejat u tv. Sretna sam što su moji voljeni uz mene i mogu ih zagrliti u svakom trenutku i još uvijek mi to dopuštaju. Sretna sam i što se ne moram sređivati neko vrijeme. Nabacila sam si špangice čisto da bar nešto zablista pri susretu s ogledalom.


- Prava avantura je oprati kosu! Maca. Život u zahvalnosti. Lutko lijepa. Mnogi mi govore da imam sličnu figuru kao ti i to mi je ogroman kompliment! Za sreću tako malo treba zapravo - poručile su joj druge žene. vijesti o poznatima, tračevi forum, gossip vijesti, nives celzijus karanfili, estrada hrvatska

bottom of page