top of page

NIVES CELZIJUS: MOJA BEBICA

Pokazala svoju djevojčicu

- Jutro kao ovo. Stol za dvoje - poručila je Nives Celzijus iz Opatije, i pokazala javnosti u kakvim sve delicijama uživa. Sexy fotografija odmah je 'zapalila' više od 14.000 njenih pratitelja, koji su joj redom dali komplimente - Wow kakva ljepotica. Jaooo ženo. Ljepotice. Super Nives.


- Kada netko ima divnu dušu, onda se to itekako vidi i na van - poručio joj je pjevač Mario Roth iz grupe Vigor, a Nives ga je pitala - A ljubav moja. Kad me vodiš na kavu?


Atraktivna spisateljica i pjevačica pohvalila se i kako ponovno sudjeluje u novim epizodama showa Tvoje lice zvuči poznato, što će itekako privući brojne gledatelje malim ekranima.


A kada ne snima TV show i ne piše romane i kolumne, Nives uživa u društvu svoje djevojčice, 14-godišnje Taishe, koju je dobila u braku sa bivšim nogometašem Dinom Drpićem. - Obiteljsko vrijeme, mama i kćer. Moja bebica - dodala je ponosno i pokazala fotografiju njih dvije s kave.


- Srce mamino pametno i lijepo. Ali prekrasne...Seke! Divne. Preslatke. Ista tata. Na mamu ljepota. Divna ti je bebica!!! - komentirale su Nivesine prijateljice i kolegice Minea, Ivana Miserić, Ecija Ivušić, Sonja Kovač i Franka Batelić.

- Ne znam kako je kod vas ali u Opatiji je svakako °C više - zaključila je Nives o svom odmoru.

bottom of page