top of page

NIVES CELZIJUS ISKRENO O SVOM TIJELU

Nije pošteđena

Još od početka epidemije koronom, spisateljica i pjevačica Nives Celzijus (39) najviše vremena voli provoditi kod kuće. Živi sa dvoje djece u podsljemenskoj zoni, a dok je ona na jednom katu, na drugom je njena mama, a na trećem bivši suprug Dino Drpić. Njih dvoje jedan su od zlatnih primjera kako i bivši supružnici mogu ostati prijatelji i odgajati djecu zajedno

Iako na domaćoj sceni slovi za jednu od atraktivnijih žena, posebice zbog svojih bujnih oblina, i Nives poput drugih žena primjećuje svoje 'slabosti' - Vjerujem i ne odustajem od sebi zadanih termina. U tome mi naravno pomaže divan i stručan tim ljudi, ali o tome ćemo neki drugi put... I da ne bude zabune, ozlijeđena mi je jedino i isključivo lijeva ruka i da, imam celulit. Znam. Ne trebate zumirati slike kako bi podsjetili sebe i mene kako mi ljudi s tv-a nismo pošteđeni ni ozljeda, a ni celulita. Mi to znamo i bez vaših podsjetnika - izjavila je tijekom vježbanja na terasi, dok je još imala ozlijeđenu ruku.

Celulit su odmah komentirale brojne žene, koje ga na Nives nisu ni primijetile - Pa ko nema celulit?? Kome ne paše, nek ne gleda! Divna si meni predivna. Neka Nives prirode dok ima prirode bit će i celulita a samim time i komentara. Čista 10! Nivesica top si baš takva kakva jesi. Ma kakav celulit, to ti se na slici samo malo koža zarotirala ništa drugo. Savršeno ne postoji i sve ti je na zavidnom nivou.

bottom of page