top of page

NIVES CELZIJUS IM OKRENULA LEĐA

Progovorila o egu

- Našem je egu prihvatljivije tumačiti kako susjedu možda raste zelena trava i cvatu ruže, ali duša mu je sigurno korovita i bodljikava nego da su ljepote u njegovu vrtu rezultat ljubavi, ulaganja, rada i predanosti. Možda možemo podnijeti savršenu travu, ali ne i savršenog susjeda. Dobar susjed nema ni travu ni vrt. Dobar susjed jednostavno mora biti neuspješniji, ružniji, potrebitiji od nas. Moramo ga sažalijevati kako ga ne bismo mrzili, a opet lakše je mrziti nego prihvatiti bolje od nas. Značilo bi to priznati vlastiti neuspjeh - poručila je Nives Celzijus, spisateljica, pjevačica i zvijezda TV showa Tvoje lice zvuči poznato.


Ove je riječi objavila pokazavši svojim fanovima leđa, što je mnoge potaklo na komentiranje...

- Žena koja zrači svojom ljepotom, čija pojava imponira, žena koja je ostvarenje najljepših muških snova, elegantna, kvalitetna kao osoba, sve najbolje u jednoj ženi. Žena koja svojim prisustvom učini da nijedna ne postane važna pored nje, takvih je malo, ali ovdje se definitivno radi o takvoj grandioznoj dami...Lijep kombinezon a i pogled. Zgodna si. Jako ti je lijepa slika - komentirali su fanovi Nivesinu fotografiju sa pogledom na leđa, a jedna ju je pratiteljica upitala zašto nije opeglala kombinezon...


- Ja sam jedna od onih koja iskreno vjeruje da se odjeća pegla na meni. Peglam ako su neki širi komadi, ali najjače mi je kad me pitaju zašto nisam opeglala lan. Pa ono, jesam. I obukla i opet se zgužvalo - objasnila je spisateljica.

U svom posljednjem suđenju u TV showu, Nives je 'zapalia' kratkom crvenom haljinicom, a brojne su žene dobacile da izgleda savršeno - Super zgodna. Najljepša na sceni. Božanstvena si na obje fotke! Odlično ti pristaje crvena. Žena vamp, živa vatra.

bottom of page