top of page

NIVES CELZIJUS: ČASTE ME POGRDNIM RIJEČIMA

Pjevačica po prvi puta pokazala već odraslu djecu

- I tako dođemo mi žene u neke godine, točnije pređemo tridesetu i redovito nas krenu čašćavati opisima: stara si ,debela si, mršava si, propala si, nitko te neće, jadna si,sama si, prošao je tvoj voz i sl. Ova s vozom mi je apsolutni favorit. Iskreno ne znam jesam li sve to i nije mi ni bitno. Možda je neki voz i prošao, ali taj sigurno nije ni bio moj. Ne osjećam da sam jedna od onih koja izgubljeno iščekuje vozove, usnule negdje u daljini. Ja sam ona koja je ostala na stanici željene destinacije, nasmijana i ispunjena srca s ljudima s kojim želim dočekati onaj moj posljednji - poručila je pjevačica i spisateljica Nives Celzijus i pokazala kako izgledaju njezina sad već odrasla djeca, Taiša i Leone.

Inače, kada ne uživa u društvu svoje djece, Nives voli čistiti svoju terasu i to u oskudnoj odjeći ili čak donjem rublju. Nedavno je pozirala držeći metlu, a TV voditelj Dalibor Petko odmah joj je poručio - Ta terasa je već preglancana. Dođi kod mene. Pozvane ste i ti i metla.


Nives kao Nives, brzo mu je odgovorila istom mjerom - Radije ti svrati kod mene na koji sat domaćinstva. Sve ću da te podučim.

- Kad bi bar pomela a ne samo da se slikaš za instagram. Kakvaaa kraljicaaa pa obožavam tee!! Susjedima je zanimljivo. Ti si meni Nives za 10 jesi baš. Znaš li letjeti sa metlom? Evala ženo! Sposobna si za sve! Tetovirat ću ovu sliku - samo su neki od brojnih komentara Nivesinih pratitelja. nives celzijus vijesti, gossip vijesti, vijesti o poznatima, tračevi o poznatima, skandali novine

Comentários


bottom of page