top of page

NIVEA NATURALLY GOOD

Transparentna njega lica sa čak 99 % sastojaka prirodnog porijekla

Vrijeme je za povratak prirodi! Život je ubrzan i stresan, zato je važno da s vremena na vrijeme usporimo i uživamo u trenucima prirodne opuštenosti. Nova linija proizvoda nastala je na temelju 100 godina iskustva brige o koži i povjerenja. NIVEA Naturally Good obnavlja kožu iznutra, čineći je prirodno prekrasnom i zdravom - poručili su iz tvrtke Beiersdorf.


NIVEA linija proizvoda Naturally Good u sebi sadrži organske sastojke i sigurnu formulu, a odlična vijest za sve ljubitelje prirode je kako su to i veganski proizvodi sa čak 99 % sastojaka prirodnog porijekla - Zvuči fantastično. Savršeno dragi moji dopada mi se. Krema me oduševila.lagane je teksture, brzo se upija, fino miriše, a ujutro je koža nježna, podatna i meka. Volim Niveu i sa svakim novim proizvodom me sve više oduševi. Vrlo ugodna krema. Za sve pohvale. Još jedan u nizu kvalitetnih Nivea proizvoda. Kad me pitaju gdje su mi bore i zašto iman tako čisto lice...odgovor je Nivea - komentiraju ljubitelji Nivea proizvoda.

U ovoj liniji možete odabrati 4 proizvoda za njegu lica - dnevnu i noćnu kremu s prirodnim sastojcima organske aloe vere i ulja badema i jojobe te tonik i mlijeko za čišćenje, koji učinkovito skidaju čak i vodootpornu maskaru i šminku, bez oštećivanja osjetljive kože područja oko očiju.


- U zadnje vrijeme potrošači se sve više zanimaju za sastojke i žele vidjeti čim više prirodnih proizvoda. Zanima ih što se nalazi u našim formulama, kao i svrha pojedinačnih sastojaka. NIVEA Naturally Good linija je odgovor na njihove upite. Potrudili smo se biti čim transparentniji u predstavljanju sastojaka, no ovo je tek početak putovanja. Cilj nam je da i ostali proizvodi krenu u istom smjeru - dodaju iz tvrtke Beiersdorf. Više o liniji Naturally Good doznajte na >>> nivea-noviteti

gossip promocija, gossip vijesti, promocija, nivea iskustva, nivea naturally good cijena

Comments


bottom of page