top of page

NISU SVI PROIZVODI ZA AKNE ISTI

Clinisoothe+ donosi trostruku učinkovitost protiv problema na koži

Nisu svi proizvodi za akne isti. Samo je jedan sa trostrukom učinkovitošću protiv neugodnosti i problema na koži! Clinisoothe+ inovativni je proizvod nastao u Velikoj Britaniji, a danas ga koristi velik broj poliklinika i beauty salona diljem Engleske, Austrije i Hrvatske.


O čemu se radi i zbog čega izabrati Clinisoothe+?

Prije svega, radi se o sastavu. Clinisoothe+ baš kao i njegov 'stariji brat' Clinisept+, u sebi sadrži hipoklornu otopinu. Hipoklorna otopina otkrivena je 1914. godine u Velikoj Britaniji sasvim slučajno i to tijekom borbe sa tada brojnim opasnim bolestima. Ubrzo se pokazalo kako gljivice, bakterije i viruse uništava u manje od 15 sekundi. - 30% infekcija u estetskoj i beauty industriji povezano je sa lošom dezinfekcijom. Zbog toga su upravo Englezi krenuli u istraživanje znanja svojih predaka i napravili posve nove, revolucionarne proizvode pod zajedničkim brendom Clinisept+ - pojašnjava hrvatski liječnik dr.Hrvoje Reil, sa adresom u Austriji. - Clinisept+ pronaći ćete u salonima i poliklinikama, dok ćete Clinisoothe+ koristiti kod kuće. Oboje su vrlo snažni u rješavanju jako puno problema s kožom. Njihova nježna formula a istodobno vrlo snažna formula, pogodna je za najosjetljiviju kožu, uključujući ljude koji su skloni ekcemu, psorijazi, dermatitisu, rozaceji, aknama i mrljama - dodaje dr.Reil

Ono što morate zapamtiti

Tri najčešća dezinficijensa danas na tržitu su 1. antiseptik klorheksidin, koji je zabranjen jer nije efikasan i ostavlja 30% bakterija, zatim 2. alkohol koji je dobar ali može uzrokovati sekundarne upale i na kraju – 3. jod, koji je također dobar ali boji kožu u žuto. Hipoklorna otopina potpuno je bezopasna za profesionalnu i kućnu upotrebu a probleme na koži rješava u roku 7 do 30 dana.

Clinisept+ proizvodi prvi su proizvodi na tržištu koji u sebi imaju hipoklornu otopinu, moćnog saveznika u borbi protiv gljivica, bakterija i virusa na koži. Nisu oštri prema očima, imaju snažan antimikrobni učinak i ovisno o vašem problemu na koži, rješavaju ga u priličnom kratkom roku. Brojni doktori i beauty stručnjaci vidjeli da učestalom primjenom Clinisept+ proizvoda koža ubrzano zacjeljuje. Provjerite odmah više, informirajte se na reil-cosmetics.at, službenoj web stranici dr.Reila koji je tijekom niza godina dokazao kako upravo Clinisept+ i Clinisoothe+ proizvodi - rješavaju probleme svih njegovih pacijenata! Danas je vodeći distributer tih engleskih brandova u Austriji, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni, Srbiji te od nedavno i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gdje su brojne žene šeika, managera i poduzetnika u Dubaiju već itekako prepoznale ove moćne proizvode i svakodnevno ih koriste.


bottom of page