top of page

NISMO JE DUGO VIDJELI - OVAKO ZDENKA KOVAČIČEK IZGLEDA SA 76

Priprema novi album

Pjevačica Zdenka Kovačiček početkom iduće godine napunit će 77 godina, a na hrvatskoj glazbenoj sceni nalazi se već dugih 60 godina. Jedna je od najboljih hrvatskih jazz-rock pjevačica i izvođačica bluesa, a često ju nazivaju i prvom damom jazza. Poznata po svojim karizmatičnim i energičnim nastupima, otpjevala je na stotine pjesama, a među istaknutijima su Love, love love i Žena za sva vremena. Kako Zdenka izgleda danas? Otkrili smo kada je stigla na event brenda Solidea

foto Nikola Zoko


- Želim da se svaka žena osjeća lijepo, zadovoljno, seksi i zavodljivo čak i ako mora nositi kompresivne čarape. Upravo zbog toga sam stvorio Solideu kako bi svima pružio dobrobit i eleganciju! – rekao je vlasnik Solidea brenda Enzo Pinelli, a okupljene dame - pjevačica Zdenka Kovačićek, glumica Mirta Zečević, književnica Sanja Pilić, stilistica Alma Premerl Zoko i model Ana-Lea Janžić, čarape su isprobale.

Zdenka trenutno snima svoj novi album, a da je vrlo aktivna u daljnjim nastupima i pojavljivanjima u medijima, pokazala je gostovanjem u Dalibor Petko TV showu. Prošle je godine imala zanimljiv nastup u Austriji, kada je na kosu stavila dugačku periku i nastupila pred brojnim obožavateljima.

bottom of page