top of page

NISMO JE DUGO VIDJELI

Što radi i kako živi proslavljena missica Anica Kovač

Kada je davne 1995. godine osvojila titulu druge najljepše žene svijeta na izboru za Miss, za danas 44-godišnju Anicu Kovač saznala je cijela Hrvatska i regija. Lijepa Anica dospjela je na naslovnice, dobila milijun novih prilika, ali ono što ju je uvijek najviše privlačilo bilo je imati veliku obitelj. Tu je svoju želju ostvarila sa danas umirovljenim nogometašem Robertom Kovačem, s kojim je dobila troje djece - kćeri Leticiju (16) i Viktoriju (11), te sina Marka (13)

Obitelj danas živi mirnim životom u njemačkom Munchenu, gdje su i Anica i Robert u nekom trenutku živjeli sa tek započetim karijerama, a zajedno su vrlo posvećeni jedni drugima i kršćanskom životu. Iako su danas preko 20 godina u stabilnom braku, početak njihove ljubavne priče bio je ponešto drugačiji. Prvo su prohodali na par mjeseci, da bi se brzo razišli, a tak nekoliko godina kasnije ponovno sreli. Od tada su nerazdvojni

- Jednom Miss...uvijek MISS. Uhhh lijepa žena. Hot Hot Hot. Predivna naša Hercegovka. Najljepša, najjednostavnija naša manekenka ikada +pobožna - komentiraju Aničin izgled i osobnost njene prijateljice i poznanice.


Fotografiju obitelji Kovač pogledajte na >>> Anica, Robert i djeca

Comments


bottom of page